Pretraga

Maturantica Melita je nova hrvatska Miss Universe

A- A+

Hrvatska ima novu Miss Universe, ovog puta djevojku iz školskih klupa. Melita Fabečić ima svega 18 godina, a već je osvojila laskavu titulu najljepše i najsimpatičnije Hrvatice. Ova djevojka govori tri jezika, a za nagradu je dobila plaćeni studij na jednom zagrebačkom privatnom fakultetu.

facebook.com

Maturantica Centra za dopisno obrazovanje Birotehnika, pobjedila je na nacionalnom natjecanju za Miss Universe. Melita Fabečić će predstavljati Hrvatsku na svjetskom Miss Universe natjecanju.

Izdvojeni članak

Miss High School America – Pokaži nešto kože i studiraj što želiš!

Prekrasna maturantica izjavila je za medije kako nije bila sigurna u vezi prijavljivanja na natjecanja, ali je ipak popustila jer su je nagovorile prijateljice i majka.
Osim što govori tri jezika, engleski, španjolski i talijanski ova djevojka ima dara za crtanja i kreativno izrađivanje nakita.

Uz to se bavi jahanjem, rolanjem i aerobikom.
Melita nije samo osvojila titulu najljepše, već i naslov za Miss fotogeničnosti. Pobjeda na natjecanju priskrbila joj je stipendiju za četverogodišnji studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, i to u vrijednosti od 20 tisuća eura.

Miss Universe je najprestižniji izbor ljepote u svijetu koji se nalazi u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC. Ove godine održavat će se po 62. puta.

Copy link
Powered by Social Snap