Pretraga

Otvorenje sezone ljetnih festivala počinje u Osijeku: Pogledajte brutalni glazbeni program Pannonian Challengea

Što se više približavamo ljetu to više obraćamo pozornost na festivale koji se događaju u blizini koje bismo mogli posjetiti. Kao službeni početak festivalske sezone iskoristite Pannonian Challenge i otputujte u Osijek na nekoliko dana. Tamo ćete osim natjecanja u ekstremnim sportovima moći uživati u dodatnom programu, među kojima se najviše ističe glazbeni program.

Atmosfera s Pannonian Challenge aftera 2018. | foto: Facebook Pannonian Challenge

Pannonian Challenge festival je koji se već 20. godina održava u Osijeku, a kojeg su pokrenuli mladi entuzijasti i zaljubljenici u ekstremne sportove. Uz partnera A1 ovaj festival su podigli na višu razinu, tako da su danas prepoznatljiv festival ekstremnih sportova na svjetskoj sceni, a natjecatelji u kategoriji BMX na ovom natjecanju prikupljaju bodove za Olimpijske igre 2020. Ove godine festival se održava od 5. do 9. lipnja, tako da krenite pakirati svoje kofere!

U natjecateljskom dijelu festivala ćete moći, osim BMX discipline, vidjeti razne vratolomije na skateu, inlineu i romobilu, u amaterskim i pro kategorijama. Osim toga, sastavni dio festivala je i Hip-Hop Jam, Break Dance Battle te Graffiti Jam. Ovaj dio festivala održava se u Skate Parku Pannoniana koji se nalazi na poznatoj osječkoj plaži Copacabana na lijevoj obali Drave. Pogledajte i ostalih 11 stvari koje morate znati o Pannonianu prije nego dođete!

Svaki dan festivala zaokružuje se after partijem koji se održava u klubu Vega, u kojem se održavaju koncerti hrvatskih i regionalnih bendova. Najveća imena glazbenog dijela programa su svakako Bad Copy, Hladno pivo, Let 3, Atheist Rap, no tu su i Krankšvester, Silente te osječki bendovi koji su već tradicionalni izvođači ovog festivala, Gužva u 16-ercu i Debeli precjednik. Kao dodatan šlag na tortu tu su MAiKA, Harvo Jay, Of Apes te DJ-evi Umbo i Omer. Ova velika ekipa pobrinut će se da svaki dan završite u što boljem raspoloženju i sa što ljepšim sjećanjem.

Lege su osigurale besplatni kamp za sve

Ako mislite da je prekasno za pronaći smještaj u Osijeku nekoliko dana prije festivala, ne brinite, jer je osiguran besplatan kamp za sve posjetitelje. Kamp se nalazi u blizini skate parka, a sadrži sve što vam treba – pristup pitkoj vodi i toalet. Osim što je kamp besplatan, tu je i besplatan ulaz na sva natjecanja te simbolična cijena od 30 kuna za koncerte. Dakle, sve što zapravo trebate ponijeti je dobra ekipa frendova!

Za one koji imaju ispite u tom periodu, ali ih jako zanima što se događa u Osijeku, pobrinuo se A1. Zapratite njihov Instagram profil jer ćete putem InstaStoryja i IG TV-a imati potpuni doživljaj Pannoniana, gdje ćete moći pratiti Instagram takeovere poznatih influencera i prijatelja festivala, a koji će vas voditi na sva natjecanja i koncerte.

Više o Pannonianu:

Pogledajte kako se promijenio jedan od naših najvećih festivala u proteklih 20 godina

Organizatori Pannonian Challengea otkrili nam kako su pretvorili Osijek u centar urbane kulture, a komarce učinili simpatičnima

Volite spotove iz 90-ih? Dođite na Pannonian vidjeti ih uživo

11 stvari koje moraš znati o Pannonian Challengeu