Pretraga

Otvorenje sezone ljetnih festivala počinje u Osijeku: Pogledajte brutalni glazbeni program Pannonian Challengea

A- A+

Što se više približavamo ljetu to više obraćamo pozornost na festivale koji se događaju u blizini koje bismo mogli posjetiti. Kao službeni početak festivalske sezone iskoristite Pannonian Challenge i otputujte u Osijek na nekoliko dana. Tamo ćete osim natjecanja u ekstremnim sportovima moći uživati u dodatnom programu, među kojima se najviše ističe glazbeni program.

Atmosfera s Pannonian Challenge aftera 2018. | foto: Facebook Pannonian Challenge

Pannonian Challenge festival je koji se već 20. godina održava u Osijeku, a kojeg su pokrenuli mladi entuzijasti i zaljubljenici u ekstremne sportove. Uz partnera A1 ovaj festival su podigli na višu razinu, tako da su danas prepoznatljiv festival ekstremnih sportova na svjetskoj sceni, a natjecatelji u kategoriji BMX na ovom natjecanju prikupljaju bodove za Olimpijske igre 2020. Ove godine festival se održava od 5. do 9. lipnja, tako da krenite pakirati svoje kofere!

Izdvojeni članak

Volite spotove iz 90-ih? Dođite na Pannonian vidjeti ih uživo

U natjecateljskom dijelu festivala ćete moći, osim BMX discipline, vidjeti razne vratolomije na skateu, inlineu i romobilu, u amaterskim i pro kategorijama. Osim toga, sastavni dio festivala je i Hip-Hop Jam, Break Dance Battle te Graffiti Jam. Ovaj dio festivala održava se u Skate Parku Pannoniana koji se nalazi na poznatoj osječkoj plaži Copacabana na lijevoj obali Drave. Pogledajte i ostalih 11 stvari koje morate znati o Pannonianu prije nego dođete!

Svaki dan festivala zaokružuje se after partijem koji se održava u klubu Vega, u kojem se održavaju koncerti hrvatskih i regionalnih bendova. Najveća imena glazbenog dijela programa su svakako Bad Copy, Hladno pivo, Let 3, Atheist Rap, no tu su i Krankšvester, Silente te osječki bendovi koji su već tradicionalni izvođači ovog festivala, Gužva u 16-ercu i Debeli precjednik. Kao dodatan šlag na tortu tu su MAiKA, Harvo Jay, Of Apes te DJ-evi Umbo i Omer. Ova velika ekipa pobrinut će se da svaki dan završite u što boljem raspoloženju i sa što ljepšim sjećanjem.

Lege su osigurale besplatni kamp za sve

Ako mislite da je prekasno za pronaći smještaj u Osijeku nekoliko dana prije festivala, ne brinite, jer je osiguran besplatan kamp za sve posjetitelje. Kamp se nalazi u blizini skate parka, a sadrži sve što vam treba – pristup pitkoj vodi i toalet. Osim što je kamp besplatan, tu je i besplatan ulaz na sva natjecanja te simbolična cijena od 30 kuna za koncerte. Dakle, sve što zapravo trebate ponijeti je dobra ekipa frendova!

Za one koji imaju ispite u tom periodu, ali ih jako zanima što se događa u Osijeku, pobrinuo se A1. Zapratite njihov Instagram profil jer ćete putem InstaStoryja i IG TV-a imati potpuni doživljaj Pannoniana, gdje ćete moći pratiti Instagram takeovere poznatih influencera i prijatelja festivala, a koji će vas voditi na sva natjecanja i koncerte.

Više o Pannonianu:

Pogledajte kako se promijenio jedan od naših najvećih festivala u proteklih 20 godina

Organizatori Pannonian Challengea otkrili nam kako su pretvorili Osijek u centar urbane kulture, a komarce učinili simpatičnima

Volite spotove iz 90-ih? Dođite na Pannonian vidjeti ih uživo

11 stvari koje moraš znati o Pannonian Challengeu