Pretraga

Ovaj servis oduševit će putoholičare: najjeftiniju kartu kupite u 3 klika

A- A+

Bilo da volite putovati ili studirate izvan prebivališta, relativno novi servis Vollo.net mogao bi vas obradovati. Putem ove stranice, u svega par klikova možete kupiti najjeftiniju kartu za rutu kojom putujete, te saznati koje vam sve pogodnosti pruža određeni prijevoznik.

Ako čitate ovaj članak, zasigurno ste od onih kojima stajanje u dugim redovima za kupnju prijevozne karte nije strano i nimalo drago. A koliko ste se tek puta našli u situaciji da kupite kartu, pa morate stajati u autobusu? Sve te situacije ponekad ubacuju dozu gorčine na putovanja koja mogu biti prava uživancija.

Svjesna je toga bila i ekipa zaljubljenika u putovanja, pa su odlučili pokrenuti internetski servis Vollo.net

Pomoću ove stranice možete pronaći najpovoljnije rute, rezervirati svoje mjesto, pa čak i uštedjeti na povratnim kartama. Kako radi? Jednostavnim unosom mjesta polaska i dolaska te datuma putovanja izlistat će vam se svi prijevoznici koji pružaju svoju uslugu na toj ruti. Možete provjeriti i koja je duljina putovanja, ima li u prijevozu wi-fi i slične pogodnosti. 

Bez zamornih razgovora, u samo tri klika možete kupiti kartu i rezervirati mjesto. Bilo da volite putovati ili ste samo student koji pohađa studij izvan mjesta prebivanja, ne sumnjamo kako će vam ovaj servis olakšati buduća putovanja i uštedjeti pokoju kunu.