Pretraga

Andrej je na račun EU proveo 10 dana u Norveškoj, evo kako to možete i vi

A- A+

Putovanja su druga najbolja stvar na svijetu. Prva su besplatna putovanja. To je mantra i Andreja Solde, influencera koji je u svojim studentskim danima prošao pola Europe za praktički 0 eura svojih troškova. Nama je u videu otkrio i kako mu je to pošlo za rukom.

Andrej Soldo Erasmus+

Foto: Andrej Soldo, srednja.hr

Znate onu jednu osobu iz ekipe čiji je svaki story pogled kroz prozorčić iz aviona, a ni jedna objava nije iz grada u kojem živi? Iako je moguće da osoba jednostavno ima prilike živjeti taj luksuzni život kojem svi težimo, ako se radi o nekome tko studira, šansa je i da za ta putovanja treba izdvojiti jako malo do ništa novaca iz vlastitog džepa.

Izdvojeni članak
Lorena Farkač Erasmus iskustvo u Francuskoj

Biste li proveli 5 mjeseci na faksu u Francuskoj? Influencerica je podijelila svoje iskustvo s nama

Takva osoba je i Andrej Soldo; barem dok je bio student. Njegove su društvene mreže pune vlogova iz najrazličitijih dijelova Europe. Dugo mu je bila želja posjetiti Norvešku, ali je znao da nema baš financijska sredstva da si to priušti. Međutim, sjekira je pala u med i on je proveo deset dana u Norveškoj na račun Europske unije.

Iskoristio je priliku koja se pruža zapravo svim studentima, a to je sudjelovanje u Erasmus+ projektima. Sufinancira ih EU, a ono što se od vas zahtijeva je najčešće samo želja za putovanjem i volja za sudjelovanjem u projektu.

Kako mu je to pošlo za rukom, pogledajte u videu.


Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Sve vijesti iz projekta pratite u rubrici Izborni predmet.

EU emblem