Pretraga

Ovako ćete vizualno povećati grudi, bez plastičnih operacija

A- A+

Vječna boljka svake žene su male grudi, stoga je broj estetskih zahvata i korekcija tog dijela tijela posljednjih godina u naglom porastu. Dok žene s velikim poprsjem tuguju za grudnjakom broj manjim, neobdarene djevojke pate za većim grudima. Ako se ne želite podvrgavati skupim plastičnim operacijama, otkrijte nekoliko trikova pomoću kojih ćete vizualno povećati svoje grudi.

writing.wikinut.com

Ljudi nikada nisu u potpunosti zadovoljni svojim tijelom, a u tome svakako prednjači ženski spol. Male grudi su bolna točka svakoj neobdarenoj ženi, zbog čega se mnoge podvrgavaju skupim i bolnim estetskim zahvatima. Ugradnja silikona svakako će vas usrećiti, ali uz novčani izdatak, donosi sa sobom i brojne rizike. Stoga doznajte na koje sve načine možete vizualno povećati svoje grudi bez da odete pod nož.

Izdvojeni članak

Odjećom prekrijte tjelesne nedostatke

Boja i model odjeće

Način odijevanja svakako vam može pomoći pri naglašavanju poprsja. Logično je da manje grudi vizualno izgledaju veće ako ste u svjetlijim bojama, a manje dolaze do izražaja u crnim i tamnijim tonovima. Ako spadate u skupinu manje obdarenih djevojaka, onda trebate nositi majice s V izrezom, a izbjegavati dolčevite. Cvjetni uzorak ili zanimljivi upečatljivi printovi te horizontalne prugice na majicama također će vizualno povećati vaše grudi.

Šminka

Osim što vam šminka prekriva problematičan ten na licu, naglašava usne ili oči, pomoću kozmetičkih proizvoda možete naglasiti dekolte te povećati grudi. Dovoljno je staviti svjetlucavi bronzer, kako bi se dobio trodimenzionalni izgled vašeg dekoltea, zbog čega će svi pomisliti kako se u vašem grudnjaku skrivaju veće grudi nego što doista jesu.

Izdvojeni članak

Izaberite idealne traperice prema obliku tijela

Uspravno držanje

Pravilan način držanja uvelike pomaže u poboljšanju vašeg cjelokupnog izgleda. Budete li se uspravno kretali, izgledat ćete vitkije, profinjenije, mlađe i više. Također ćete na taj način istaknuti svoje poprsje koje će izgledati bujnije.

Pravi grudnjak

Mnoge žene ne znaju kupiti grudnjak koji je idealan za njihov oblik grudi, te godinama nose pogrešne modele. Naravno da svaka djevojka sa siromašnijim poprsjem pribjegava push-up grudnjacima, ali ne trebate bježati od bešavnih grudnjaka koji imaju oblikovane košarice bez kopči i žica. Takvi modeli ističu prirodan i zaobljen oblik grudi u bilo kojoj odjevnoj kombinaciji.

Oblik tijela

Ako želite vizualno povećati grudi, onda morate na njih prebaciti pažnju koju odvlače drugi dijelovi tijela. Na primjer, ne oblačite hlače ili haljine koje će dodatno istakuti vaše bokove ili stražnjicu, jer vam onda poprsje pada u drugi plan. U ovom slučaju steznjaci su poželjna stvar, jer će vam oblikovati struk i bokove te ćete uz pravilan grudnjak povećati poprsje bez ijednog reza ili šava.