Pretraga

PENTATONIX: Hitovi kroz beatboxing

A- A+

Pentatonix svojim glasovnim sposobnostima, a capella izvedbom i beatboxom od svake pjesme koju odluče obraditi, naprave pravo remek djelo. Pobjednici The Sing Off showa Scott, Kristin, Mitch, Kevin i Avi briljiraju u svakoj novoj izvedbi. Uvjerite se zašto su nam baš oni zapeli za uho.

Pentatonix je peteročlana grupa koja je pobijedila u trećoj sezoni showa The Sing Off. Scott Hoying, Kristin Maldonado i Mitch Grassi su prijatelji iz djetinjstva koje je još više zbližila ljubav prema pjevanju. U početku su se zvali “Trio” i svoje a capella izvedbe objavili na YouTubeu. Kad su se odlučili prijaviti na The Sing Off otkrili su Kevina Olusola i Avi Kaplana koji su im došli kao pravo osvježenje i nadomjestili prazninu koju su osjećali u izvedbama. Nakon dolaska zadnja dva člana preimenovali su grupu u Pentatonix i otišli po pobjedu. 

Izjavili su kako bi izvedba bila zadovoljavajuća, svi članovi moraju odobriti izbor pjesme i u potpunosti se prepustiti i pjevati kao jedno. Ako se samo jedan član ne složi ili mu pjesma ne leži najbolje, cijela grupa je u problemima s performansom.

Pobjeda u showu im je bila odskočna daska nakon čega im je najzapaženija izvedba bila “Somebody That I Used To Know” od Gotye. Obradili su još brojne hitove kao što su “Telephone” od Lady Gage, “Love Lockdown” od Kanye Westa, “Moves Like Jagger” od Maroon 5 itd.

“Somebody That I Used To Know”

Nastup na The Sing Off showu