Pretraga

Počeli na internetu, a sada napunili Tvornicu: 2 Kitice održali svoj prvi veliki koncert

A- A+

Ovog su petka 2 Kitice, koji su nastupili na našoj prvoj brucošijadi u Boogaloou prošle godine, održali svoj prvi veliki koncert. U Tvornici kulture su dva sata nastupali, a neumorna publika tražila je bis, što Iggy Biznis i Džoni Paranoja nisu mogli odbiti. Na koncertu su premijerno izveli i dvije pjesme, ‘U tvom krevetu’ i ‘Party Hrvati’ koje su tek nedavno objavljene.

2 kitice na koncertu u Tvornici kulture

Foto: Marko Hodžić

Počeli su na internetu kao zezancija, a sada su 2 Kitice napunili Tvornicu kulture u Zagrebu. Igor Glodić i Nikša Modrić, odnosno poznatiji po imenima Iggy Biznis i Džoni Paranoja, ovog su petka održali svoj prvi veliki koncert.

– Dobro večer Tvornica, koliko vas samo ima ljudi, hoćemo nastaviti ovo jako?, bile su prve riječi koje su uputili publici, a nedugo nakon su im se pridružili i brojni gosti iznenađenja.

Izdvojeni članak

Hejt komentari zapravo su potvrda da te netko prati: 2 kitice nam otkrili kakve komentare dobivaju na svoje objave

Uz pratnju DJ-a kroz dva sata nastupa 2 Kitice su publiku provele kroz svoje najistaknutije hitove, među kojima su bili ‘Pripreme za Zrće’, ‘Di si’, ‘Nisam znao’, ‘Valovima me poplavi’, ‘Ta vibra’, ‘Idemo na Bol’, ‘Ovu pjesmu sam napisao u srednjoj’, a premijerno su izveli pjesme ‘U tvom krevetu’ i ‘Party Hrvati’, koje su tek nedavno objavljene.

Iggy i Džoni izrazili su svoju zahvalnost ne samo u obliku priređivanja spektakla, već su podijelili desetak majica kao mali znak pažnje za dugogodišnju podršku. Neumorna publika na kraju je tražila i bis, što 2 Kitice nisu mogli odbiti.

Podsjetimo, 2 Kitice nastupali su i na našoj prvoj brucošijadi srednja.hr u studenome prošle godine u Boogaloou, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

@srednja_hr U petak se održala naša prva brucošijada! 🤩 Ovo je samo djelić atmosfere, a cijeli izvještaj i fotogaleriju pronađite na linku u opisu profila! #srednjahr #brucosijada #brucosijadasrednjahr #hrvatska #zagreb #koncert #party ♬ original sound – srednja_hr