Pretraga

Hejt komentari zapravo su potvrda da te netko prati: 2 kitice nam otkrili kakve komentare dobivaju na svoje objave

A- A+

U našem podcastu ugostili smo 2 kitice, popularni YouTube dvojac kojeg čine Iggy Biznis i Džoni Paranoja. Kako su već nekoliko godina vidljivi na društvenim mrežama, razgovarali smo, između ostalog, o hejt komentarima koje dobivaju. 2 kitice nastupaju na našoj prvoj brucošijadi koja će se održati 4.11. u zagrebačkom Boogaloou.

@srednja_hr

U podcastu smo razgovarali i o hejt komentarima koje dobivaju svi, pa tako i @2kitice! Cijeli podcast s njima pogledajte na našem YT kanalu! 2 kitice će nastupiti na našoj prvoj brucošijadi, više o tome pronađite na linku u opisu profila! 👆 #srednjahr #2kitice #zagreb #hrvatska #podcast #brucosijada #brucosijadasrednjahr #hejteri

♬ original sound – srednja_hr

U našem podcastu ugostili smo 2 kitice, Igora i Nikšu koji nastupaju pod imenima Iggy Biznis i Džoni Paranoja. Kako su oni jedni od izvođača na našoj brucošijadi, razgovarali smo o njihovim brucošijadama i studiranju, a dotakli smo se i njihovog online života. Kako su vidljivi na društvenim već duže vrijeme, navikli su na hejt komentare koje susreće svatko tko stvara sadržaj na internetu. Tako su nam ispričali kako su imali jednog obožavatelja koji bi ih na svakom videu izvrijeđao.

– Ali lik je zapravo bio naš najveći fan, bio je najčešći komentator na našim videima. Svaki naš video je komentirao, što zapravo znači da nas najviše voli, što možda nikad ne bi priznao, prokomentirao je Džoni.

Uz 2 kitice, na Brucošijadi srednja.hr nastupit će još Ružno PačeDino Blunt i Neki to vole vruće. No, Brucošijada se održava na dva floora, a dok će na jednom bit koncerti, na drugom će biti Trash party.

Ulaznice za brucošijadu možete nabaviti po cijeni od 70 kuna preko ovog linka, ili na fizičkim lokacijama: u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18, Rockmarku u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 te u Drito baru na Horvaćanskoj cesti 23a. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati na ulazu po 90 kuna.

Cijeli podcast s 2 kitice možete pogledati na našem YouTube kanalu.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.