Pretraga

Posjetite reviju mladih studentskih umjetnika na Zagreb Design Weeku!

A- A+

Zagreb Design Week se održava od 7.5- 13.5. u Tehničkom muzeju Nikola Tesla. U četvrtak 9.5. u 19 h, talentirani će studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta prezentirati svoje kolekcije i pokazati kako moda izgleda kroz oči mladih modnih kreativaca.

Zagreb Design Week/PR

Ove će godine na reviji svoj rad predstaviti Ana Paula Jelić, Josipa Hančar i Barbara Hasukić, Lora Holjevac, Nikolija Baretić, Tena Zubak, Tomislav Župan, Tina Miličević i Vicko Racetin.

Ove godine ćemo imati priliku vidjeti nosivu odjeću, ali i onu ekstravagantnu kojoj je cilj izazvati reakcije publike i pokrenuti razgovor o društvu i našim reakcijama na svijet i društvenim reakcijama na njega. Vidjet ćemo ručno šivane predmete, uniseks odjeću i unikatne modele koji pomiču granicu mode.

– Zagreb Design Week pruža studentima iskustvo organizacije modne revije – od pripreme do izvedbe, te ih na taj način priprema za svijet u koji tek trebaju ući. Vjerujemo da su izazovi, poput vremenskih ograničenja, potrage za materijalima, glazbom, odgovarajućim modelima i donošenja odluka oko snimanja editorijala, nezamjenjivo iskustvo koje treba proživjeti svaki student koji se namjerava baviti ovim pozivom prije završetka fakulteta , saznajemo od organizatora revije TTF-a.

Posjetite reviju koju će voditi Josip Tešija i doživite modu na drugačiji način jer revije studenta nikada nisu dosadne i sjajna su prilika za uočiti novi talent na modnoj sceni.

Zagreb Design Week/PR

Zagreb Design Week/PR

Zagreb Design Week/PR

Zagreb Design Week/PR

Zagreb Design Week/PR