Pretraga

Poslovi koje su obavljali prije glumačke karijere

A- A+

Trenutno su jedni od najpopularnijih holivudskih glumaca, ali nisu uvijek radili tako glamurozan posao. Prije nego što su izgradili pozamašnu glumačku karijeru bili su klauni, čistači kokošinjca ili prodavači olovaka. Pročitajte u nastavku koji su posao obavljali Hugh Jackman, Matt Damon, Johnny Depp i druge slavne osobe prije glume.

Neki su današnji glumci u početku bili stand up komičari, a drugi su radili bilo kakav posao samo da bi zaradili nešto novca i ostvarili svoj san – biti glumac. Pogledajte što su neki od najpoznatijih holivudskih glumaca današnjice obavljali prije pojavljivanja na filmskim platnima.

www.ivillage.com

Hugh Jackman – klaun

Danas ima ogroman broj obožavateljica jer je uspješan glumac i scenski zabavljač, ali Hugh Jackman nije oduvijek uživao u svom poslu. Kako bi preživio, u početku se maskirao u ‘Coco the Clowna’ na dječjim zabavama. Iako nije bio jedan od strašnih klauna, svojim užasnim nastupima ih je strašio. Jackman je jednom prilikom izjavio kako se slaže s izjavom jednog šestogodišnjeg dječaka koji je za vrijeme nastupa ustao i rekao: ‘Mama ovaj klaun je užasan, ne zna ni jedan trik’.

Johhny Depp – prodavač olovaka

Način na koji je Johnny Depp uvjeravao ljude da kupe olovke upravo od njega bila je izmišljena priča o djedovom satu. Govorio je svima kako skuplja novac da bi kupio svom djedu sat koji on želi. Depp je nekoliko puta priznao kako je bio malo iskreniji kad mu nadzornik nije bio za vratom, pa je nekima znao govoriti da ne kupuju olovke jer je bio lopov koji će ih pokrasti.

Matt Damon – breakdancer

Kako je stekao reputaciju ozbiljnog glumca, Matt Damon pokušava sakriti činjenicu kako se bavio breakdanceom na Harvardu. Casey Affleck i dalje tvrdi kako je to istina, dok Damon demantira taj ‘smiješni trač’.

Brad Pitt – vozač limuzine i maskota

Prvi posao Brada Pitta bio je stajanje ispred restorana obučen u kostim kokoši kako bi privukao goste. Nakon toga je vozio stiptizete u limuzinama na momačke večeri.

Matthew McConaughey – čistač kokošinjca

U vrijeme razmjene studenata, Matthew McConaughey je živio u Australiji gdje je čistio kokošinjce. Prema njegovim riječima uopće se ne kaje jer je to životni trik koji je ostavio utisak na cijeli njegov život.