Pretraga

Poslovi kojima su se bavili poznati prije nego su postali poznati

A- A+

Poznati su i slavni, vode glamurozan život, imaju vile i milijune u banci. Sada žive tako, ali njihovi počeci nisu bili nimalo laki. Slijedeći svoje snove prošli su trnovit put do zvjezdanog statusa.

U današnje vrijeme glazbenom i filmskom scenom ‘vladaju’ mlađe
generacije koje su u tim vodama odmalena, kao Justin Bieber, Selena
Gomez, Taylor Swift. Njima su ti poslovi jedini kojima su se ikada
bavili, no nisu svi bili te sreće. 

Mnogi današnji poznati i slavni nisu uvijek to bili, već su radili
poslove ‘običnih’ smrtnika. Kako bi zaradili prvu plaću radili su kao
konobari, prodavači cipela, šminkeri u mrtvačnici, striperi ili maskote
određenih restorana.

Ne baš bajni prvi poslovi

Prije negoli je počela nasmijavati ljudem diljem svijeta, Whoopi Goldberg radila je kao šminkerica u mrtvačnici, a sličnim poslom bavio se i poznati glazbenik Rod Stuart koji je svoj prvi novac zaradio kao grobar.

Kako bi došao do svog prvog džeparca, blizinu smrti osjetio je i američki glumac Christopher Walken koji je prije holivudske karijere radio kao krotitelj lavova.

Izdvojeni članak

Studenti PMF-a izradili aplikaciju koja otkriva koga mediji vole, a koga ne

Nimalo lak početak, a danas za njima uzdišu žene diljem svijeta

Brad Pitt, George Clooney, Channig Tatum i Matthew McConaughey san su većine žena diljem svijeta, ali njihovi počeci nisu bili nimalo laki.

U svojim skromnim počecima miljenik žena, Brad Pitt, skrivao je svoje tijelo kostimom žutog pileta radeći kao maskota jednog restorana brze hrane, a donedavno vječni neženja, George Clooney, prodavao je cipele.

Za njima, što se tiče trnovitog puta do uspjeha, ne zaostaju ni Channig Tatum, koji je na početku karijere radio kao striper, te Matthew McConaughey koji je prve novce zaradio čisteći kokošinjce na australskim farmama.

Prvi poslovi hrvatskih celebova

Unatoč danas uspješnim karijerama, mnoge su naše poznate osobe morale proći trnovit put kako bi ih ostvarile.

Indira Vladić, poznata pjevačica i zaštitno lice grupe Colonia, od rane je mladosti radila raznovrsne poslove, od rada u polju do državne službenice. Naposljetku je ljubav prema glazbi prevagnula i dovela je na mjesto pjevačice najpoznatije hrvatske grupe.

Poznata hrvatska glazbena diva, Nina Badrić, prvi je novac zaradila kao prodavačica u butiku, a istim se poslom u počecima bavila i Vlatka Pokos, poznata hrvatska voditeljica i pjevačica.