Pretraga

Pregledali smo oglase, ovo su najplaćeniji studentski poslovi: Satnica ide i do 105 kuna

A- A+

Kako bi vam olakšali da nešto zaradite ovoga ljeta, provjerili smo stranice studentskih centara u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu te smo na jednom mjestu prikupili najplaćenije poslove. Satnica se za jedan od njih penje čak do 105 kuna.

student servis zagreb

Foto: Ramona Ščuric, srednja.hr

Predavanja uskoro završavaju i bliže se praznici, stoga je idealno vrijeme za zaraditi koju kunu i podebljati budžet za odlazak na more s društvom. Poslova je zaista napretek, a mi smo izdvojili one najplaćenije.

Studentski centar Zagreb

Poduka njemačkog jezika

Strabag BRVZ d.o.o. traži studenta/icu za poduku njemačkog jezika. Vrsta posla je online ili uživo vođenje individualne i grupne nastave njemačkog jezika (gramatika, pravopis i konverzacija). Mjesto obavljanja posla: Zagreb, Ulica Petra Hektorovića 2. Početak i očekivano trajanje posla: lipanj 2022. – na duže vrijeme.

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 45 min = 75,00 kn, 60 min = 105 kn. Vrijeme održavanja grupne nastave je dva puta tjedno ponedjeljak/srijeda i/ili utorak/četvrtak od 12:00 do 13:00 sati.

Posebna znanja i vještine: Studentica/student ili apsolventica/apsolvent germanistike, poželjno radno iskustvo u školama stranih jezika kao i iskustvo rada s odraslim osobama, samostalnost i sistematičnost u radu.

Testiranje e-commerce platforme

Calzedonia grupa traži studente za rad na poslovima testiranja Salesforce Commerce Cloud platforme. Na temelju unaprijed definiranih scenarija provjeravat će rezultate na web-stranicama brandova Calzedonia, Intimissimi, Tezenis i Falconeri. Kandidati moraju biti dostupni za svakodnevni rad od nekoliko sati tijekom lipnja.

Zadaci:

  • Analiziranje pojedinih scenarija testova
  • Provođenje testova na front-endu
  • Evidencija rezultata pojedinih testova
  • Otvaranje prijava za neuspjele testove

Tražene vještine/osobine:

  • Poznavanje rada na računalu
  • Služenje programima iz MS Office paketa (prvenstveno Excel)
  • Prijašnje korištenje nekog od CMS sustava (npr. WordPress) je dodatna prednost

Cijena sata: 40 kuna. Prijave na: [email protected]

Specijalist u ljudskim resursima

Međunarodna udruga ljudskih potencijala (Remote Bob) traži specijalista u ljudskim resursima (m/ž) za rad od kuće. Što ćeš raditi: zapošljavanje novih članova tima – 1. i 2. poziv, testni zadatak za kandidate, onboardanje/offboardanje novih članova tima, izrada ugovora, praćenje vremena i učinkovitosti tima, osmišljavanje sustava ocjenjivanja učinka.

Obavezno je znanje engleskog jezika, a traži se i iskustvo u HR odjelu, izvrsne ljudske vještine, organiziranu osobu s dobrim okom za detalje, brzo razmišljanje u brzom okruženju, poznavanje raznih alata (npr. HelloSign, Asana, Slack, Google Drive…), proaktivna, neovisna osoba i strast za radom u startupu.

Radno vrijeme: pola radnog vremena, fleksibilnost u kreiranju vlastitog rasporeda. Početak rada nakon što se obavi uvodni razgovor, na neodređeno vrijeme.

Naknada po satu: 40-50 kn. Poslati svoj link LinkedIn profila ILI CV na [email protected] s porukom ”HR + link na LinkedIn / CV + vlastiti broj mobitela”.

Slaganje polica

Jamnica plus traži studente/ice za poslove slaganja polica. Mjesto i adresa obavljanja posla: Senj, Novi Vinodolski, Selce, Crikvenica, Omišalj, Malinska, Krk, Punat, Baška, Opatija, Lošinj -Cres, Pula i okolica, Rovinj, Labin, Vrsar, Poreč, Novigrad, Umag. Početak i očekivano trajanje posla: odmah – do kraja rujna.

Opis posla: vršiti obilazak prodajnih mjesta prema ugovorenom hodogramu te se držati dogovorenih ruta, brinuti o zastupljenosti, pozicioniranosti, rokovima isteka, akcijama, promotivnim aktivnostima  i cijenama proizvoda, brinuti o zastupljenosti, pozicioniranosti i korištenju POS materijala.

Posebna znanja i vještine: poželjno vlastito prijevozno sredstvo (bicikl, romobil, automobil…), radno vrijeme: 08-16 h. Način i kontakt za prijavu studenata:  prijava na link: https://jamnicaplus.talentlyft.com/o/q7sagN

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 40 kn

NUXE Beauty savjetnik/ca

Sabex d.o.o. traži NUXE Beauty savjetnike/ice. Vrsta posla: NUXE Beauty Savjetnik/ica. Mjesto i adresa obavljanja posla: Zagreb. Početak i očekivano trajanje posla: od 15.6./1.7. do daljnjega. Posebna znanja i vještine: strast prema kozmetici, proaktivnost i odlično snalaženje u prodaji 1 na 1. Radno vrijeme: Po dogovoru.

Opis posla: Obožavaš skincare i voliš dijeliti savjete? Imaš prodaju u malom prstu? Postani zvijezda vodeće prirodne kozmetike! Postani NUXE BEAUTY SAVJETNIK
Detalje potraži na linku: Linkedin

Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 40,00 kn + bonusi ovisno o prodajnim rezultatima. Ostale napomene i uvjeti: molimo da se jave osobe koje su zainteresirane za rad na duži period i dostupne su za rad u Zagrebu tijekom ljeta

Način i kontakt za prijavu studenata: isključivo preko linka https://sabex9.talentlyft.com/o/s5WagN

Studentski centar Split

Hostesa

HELIJADE d.o.o. traži hostesu za bukiranje VIP stolova i promidžbu asortimana za boat party. Radno vrijeme je od 22 sata do 01, a satnica je 60 kuna. Kontakt informacije: [email protected].

Rad za šankom

Caffe bar Blue eyes Split traži dvije osobe za rad u šanku, svakodnevno od 10.6., a početak rada moguć je i prije. Poznavanje engleskog jezika je obavezno i radi se isključivo sa stranim gostima.

Radi se svakodnevno od 21 do 24 sata, cijena po satu je 50 kuna. Kontakt informacije – [email protected]

Dijeljenje letaka

NKD MODA d.o.o traži studenta/icu za nošenje moving boarda i dijeljenje letaka u blizini centra Mall of Split. Radno vrijeme je 9.6.2022. od 9 do 17 sati, a cijena sata je 50 kuna.

Prijave na e-mail: [email protected], u mailu obavezno napisati kontakt broj telefona i u cc navesti: „ student_ Split_ Movingboard“.

Čišćenje plovila

NOVA EUROSPECTRA d.o.o traži studente za unutarnje čišćenje plovila. Rad je isključivo subotom od 8 do 16, a uključen je i kuhani obrok. Iskustvo je obavezno, a cijena sata je 50 kuna.

Javiti se na telefon: 095 809 3900 ili na e-mail [email protected], [email protected]

Animator

Mali princ rođendaonica traži studente za animaciju rođendanskih proslava u trajanju od dva sata. Cijena sata je 50 kuna, a za prijavu se potrebno javiti na broj 091 894 9430.

Vodič pustolovnih izleta

Mystic Tours d.o.o traži vodiče za vođenje pustolovnih izleta na raftingu i canyoningu. Idealan kandidet je zaljubljenik u prirodu, bavi se sportom i ima visoko razvijene komunikacijske vještine i osjećaj odgovornosti.

Obavezno je: odlično poznavanje engleskog, dobro razvijene komunikacijske vještine, dobra kondicija, organiziranost, dobro funkcioniranje u stresnim situacijama. Prednosti su: vozačka dozvola B kategorije, poznavanje još jednog svjetskog jezika te iskustvo u aktivnostima pustolovnog turizma.

Poslodavac organizira besplatnu obuku u trajanju od pet dana za kandidate koji budu primljeni u radni odnos. Prijavu je potrebno slati na e-mail: [email protected]. Cijena sata je 60 kuna.

Za listu najplaćenijih poslova iz SC-a Rijeka, Osijek i Varaždin kliknite na gumb ‘nastavak teksta’.