Pretraga

Pregledali smo oglase, ovo su najplaćeniji studentski poslovi: Satnica ide i do 105 kuna

A- A+

Studentski centar Rijeka

Dostavljač alkoholnih pića (m/ž)

Long Play Spirit d.o.o traži dostavljača alkoholnih pića. Mjesto rada je Labin, Istra, Cres i Lošinj. Posao se obavlja od lipnja do rujna, a radno vrijeme je od 8 do 16 sati. Cijena sata je 40 kuna. Od studenta se traži: komunikativnost i vozačka dozvola B kategorije.

Zainteresirani se trebaju javiti na broj 098 981 5380 ili e-mail [email protected]

Održavanja radionica

Adria Globe d.o.o traži dva instruktora/ice za održavanje satova, rođendana i radionica edukativnog programa za djecu od 3 do 12 godina. Mjesto rada je Rijeka, a period obavljanja posla je od rujna 2022. do daljnjeg. Potrebno je prvo proći edukaciju u lipnju.

Radno vrijeme je prema dogovoru i potrebi, a cijena sata je 50 kuna, dok se rad nedjeljom i blagdanom honorira sa 100 kuna po satu. Traže se studenti koji su maštoviti, inovativni, kreativni i odgovorni te koji vole Lego kocke i spremni su odgovoriti na brojna dječja pitanja. Potrebno je razumijevanje engleskog jezika.

Kontakt za prijave: 091 1506 235 ili [email protected]

Sažimanje literature

Miladinka d.o.o traži četiri studenta/ice za analizu znanstvenog teksta i sažimanje znanstvene literature. Radi se od kuće u razdoblju od tri do šest mjeseci. Može se raditi na puno radno vrijeme ili sa skraćenim radnim vremenom.

Cijena sata je 45 kuna. Tražene kompetencije su: student na području biotehnologije i znanosti o životu, vještina u korištenju Microsoft Officea, odličan engleski, jake komunikacijske i prezentacijske vještine.

Za prijavu se potrebno javiti na mail: [email protected]

Rad u fast foodu

Ugostiteljski obrt Đuli traži dva studenta/ice za rad za roštiljem i fritezom u fast foodu u Mošćeničkoj Dragi. Razdoblje obavljanja posla je od 15.6 do 31.8.2022. ili po dogovoru. Radi se od 12-21 sat, a nedjeljom i blagdanom se satnica uvećava za 100 posto.

Plaćen je smještaj, obrok i putni trošak. Potrebna je sanitarna knjižica.

Zainteresirani se mogu javiti na broj 098 180 8984 ili na e-mail [email protected]

Studentski centar Osijek

Unošenje i montaža opreme

Euro Fasada d.o.o traži studente za posao unošenja i montaže oprema. Cijena sata je 40 kuna, a mjesto rada je Osijek. Zainteresirani se mogu javiti na broj 091 604 0203.

Čišćenje

Ante-Mate d.o.o traži studente/ice za čišćenje radionice i kancelarije, razdvajanje otpada (papir-folija-stiropor), utovar i istovar opreme i materijala do 20 kg težine te odvoz i zbrinjavanje otpada.

Cijena sata je 35 kuna po satu, a raditi se može odmah po dogovoru, pa sve do kraja lipnja. Radno vrijeme je od 7 do 15 sati, a javiti se potrebno na 098 252 534 ili [email protected]

Vodič na rijeci Zrmanji

Zrmanja Rivers Tours d.o.o traži tri studenta/ice za vodiča na rijeci Zrmanji (kajak safari). Uvjeti su: odgovornost, komunikativnost, poznavanje engleskog jezika, poželjna važeća vozačka dozvola B kategorije.

Cijena sata je 35 kuna, a mjesto rada je Kaštel Žegarski. S radom se počinje odmah po dogovoru, pa sve tijekom sezone. Radno vrijeme je 6 do 8 sati dnevno. Smještaj i hrana su besplatni, a prijaviti se možete na mail [email protected]

Konstrukter – statičar (m/ž)

Trinas Projekt d.o.o traži studente/ice za posao konstrukter – statičar. Opis posla je izrada građevinskih projekata konstrukcije u timu. Potrebno je poznavanje rada u programu AutoCAD te je poželjno poznavanje rada u programu Tower.

Cijena sata je 35 kuna, a mjesto rada je Osijek. S radom se započinje 1.6.2022., a traje po dogovoru. Radno vrijeme je osmosatno, fleksibilno klizno radno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: [email protected].

Fizički posao

EKOS d.o.o traži studente za fizički posao. Radi se o selidbi dokumentacije, uredskog namještaja (uz demontažu dijela namještaja i ponovno sastavljanje) sa lokacije Trg Lava Mirskog Osijek 3A na Trg Lava Mirskog 3B (s prvog kata jednog ulaza, na drugi kat drugog ulaza). Nije potrebno vozilo, ulazi su udaljeni 20 metara.

Uvjeti su dobra fizička kondicija i spretnost u radu jednostavnim alatom. Cijena je 35 kuna po satu, a vrijeme rada je 27.5.2022. od 7:30 do 15:30. Može i duže po potrebi.

Prijaviti se potrebno na 095 411 6321.

Studentski centar Varaždin

NAPOMENA – najviša satnica koju smo uspjeli pronaći u SC-u Varaždin i njegovim podružnicama je 35 kuna.

Očitavanje plinskih brojila

Radnik-Plin d.o.o nudi posao očitavanje plinskih brojila na području grada Križevaca za 35 kuna po satu. Vrijeme obavljanja posla je 8 sati dnevno, od 8 do 16.

Početak rada je 31.5.2022. te se radi do 2.6.2022. godine. Studenti se mogu prijaviti na službenoj stranici SC-a u Varaždinu.

Rad u McDonald’su

Traže se studenti za rad u McDonald’su u Koprivnici. Satnica je 29,50 kuna, uz 2 kune dodatno za svaki sat ako se u mjesecu odradi 60 ili više sati. Satnica se također uvećava za 50 posto za rad noću, nedjeljom i praznikom.

Plaćeni liječnički pregled, osigurana uniforma i radna obuća na trošak poslodavca. Radno vrijeme je fleksibilno, a postoji i mogućnost napredovanja. Traže se timski igrači, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet.

Opis posla: priprema burgera i krumpirića, posluživanje hrane, osnovna čišćenja. Prijave na službenoj stranici SC-a u Varaždinu.

Promocija

Meyer d.o.o traži dvije osobe za predstavljanje kozmetičkog asortimana kupcima. Mjesto rada je Mali Plac u Lumini centru, a satnica je 30 kuna. Vrijeme rada je 28. i 29. svibnja po osam sati.

Kontakt za prijavu: [email protected]

Rad u trgovini

CCC Hrvatska d.o.o traži studente za pomoć u prodaji i slaganje trgovina. Satnica je 30 kuna, a radi se 5 do 6 sati dnevno.

Kontakt za prijavu je Maja Fodor; 048 498 223 ili [email protected]

Konobar/ica i šanker/ica

Luna Efekt d.o.o traži studente za rad u restoranu u Crikvenici. Cijena po satu je 30 kuna, radi se u smjenama po dogovoru s poslodavcem. Osigurana je hrana i smještaj.

Kontakt: 098 368 974 ili na mail [email protected]

Rad u trgovini

Eurospin Hrvatska d.o.o traži studente za rad u prodavaonici u Zadru, Puli, Poreču i Splitu. Cijena sata je 33 kuna, a početak rada je 1.6.2022. godine. Radi se u jutarnjim i popodnevnim smjenama. Radno iskustvo je poželjno, osiguran je smještan, plaćeni su troškovi prijevoza i života, sezonski bonus max. 7000 kuna.

Prijaviti se možete na mail [email protected]. Potrebno je naglasiti koji je grad preferencija ili je l’ svi gradovi dolaze u obzir.