Pretraga

Prodaje se plašt nevidljivosti

A- A+

www.njuskalo.hr

Izdvojeni članak

Najjači oglas ikada

Na internetskom oglasniku Njuskalo.hr pojavio se zanimljiv oglas. Prodavač prodaje nevidljivi plašt Harrya Pottera s malim oštećenjima za pet tisuća kuna! U obzir dolazi i zamjena za novi iPhone 4s, uz određenu nadoplatu.

Prodavač na internetskom oglasniku Njuskalo.hr prodaje nevidljivi plašt Harrya Pottera za pet tisuća kuna. Postavio je mogućnost i robne razmjene za novi iPhone 4s, uz određenu nadoplatu potražitelja. Ovaj zezant s bujnom maštom i viškom slobodnog vremena, napomenuo je i da plašt ima samo sitna oštećenja koja se naravno ne vide.

Oglas je doduše postavljen, u travnju prošle godine, ali je pobudio veliki interes posjetitelja navedenog internetskog oglasnika. Do sada ga je pregledalo više od osam tisuća zainteresiranih.

Zanimljivo da se sličan oglas pojavio i u susjednoj Bosni i Hercegovini, gdje je prodavač tražio za nepostojeći predmet još više novca, otprilike 20 tisuća kuna.

Osim ovog oglasa, zabilježeni su i ponude u kojima prodavač nudi čist planinski zrak ili praznu kartonsku kutiju. Slučaj s Harry Potterovim plaštom, dakle nije jedinstven u pokušajima jednostavne zarade, ali je zasigurno među šaljivijima.