Pretraga

Razotkrivamo trik koji koriste mnogi poznati: U samo par poteza s korektorom do novog lica

A- A+

Koliko puta vam se dogodilo da ste skrolali po društvenim mrežama i naišli na sliku nekoga za koga ste pomislili ‘WOW’? Vjerojatno ste i danas barem tri puta to pomislili. No, jeste li znali da je sve to vjerojatno zbog šminke i filtera? Danas vam (raz)otkrivamo jedan odličan trik.

foto: Pexels; freestocks.org

Svako toliko se pojavi neki novi trend u svijetu mode – neki model ili neka glumica bude specifično lijepa i onda svi žele izgledati kao ona. Posljednjih godina nije u pitanju samo jedna osoba već više njih, a sve više-manje izgledaju isto. Posebno se naglašava ‘čista’ i ‘jasna’ struktura kostiju lica. Nešto što vam i na prvu izgleda kao da nije prirodno, a pogotovo na drugu kad vidite slike tih osoba prije operacija i/ili šminke.

I dok vam ne bismo preporučili niti da pokušavate izgledati kao netko tko niste, eksperimentiranje sa šminkom je zabavno. Dok to ne pređe granice normale i postane opsesivno i opasno… Što se nadamo da nije slučaj kod vas. U svakom slučaju, danas donosimo nešto jednostavno i simpatično, a u pitanju je samo ‘pravilno’ korištenje korektora.

Izdvojeni članak

Ovo biste trebali izbjegavati: 24 česte pogreške koje pravimo tijekom šminkanja

Posljednjih godina je teško zamisliti šminkanje bez korektora, no i dalje većina nije sigurna kako se nanosi – samo neka je tu. U ovom reelsu, Victoria Lyn, koju samo na Instagramu prati više od milijun ljudi, objasnila je kako ga morate nanijeti, ako želite postići ‘facelift’. Ukratko, ako želite izgledati kao Bella Hadid i njoj slične, morate nabaviti korektor nekoliko nijansi svjetliji od vaše puti.

Zatim ga, nanesite pri kraju donjeg ruba oka, ispod jagodica, iznad gornjeg ruba usana i negdje ispod oka, uz rub nosa. Ono što je bitno naglasiti jest da što god radili, morate blendati korektor ‘prema gore’. Zvuči jako komplicirano, ali vjerujte nam da nije, detaljnije pogledajte u ovom kratkom reelsu. Odmah ćete vidjeti razliku – pitate li se sada kako te osobe izgledaju bez šminke?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VICTORIA•LYN (@victorialyn)