Pretraga

Netflix najavio seriju prema videoigri koju sigurno pamtite iz djetinjstva: Pogledajte trailer

A- A+

Resident Evil serijal je koji gejmeri, u pravilu, obožavaju. No, kada su u pitanju filmovi i serije inspirirani igrama, to je druga priča. Nakon ne baš tako obožavanog filma, Netflix je najavio seriju, a ovo je novi trailer.

Resident Evil franšiza nastavlja se na Netflixu. Nakon ne baš obožavanog reboot filma, ova megapopularna streaming platforma najavila je seriju koja će izaći sredinom srpnja. Izašao je i trailer koji, da ne stoji u naslovu, vjerojatno nikada ne biste povezali s Resident Evil. Ipak, prema onome što smo vidjeli, mogla bi se svidjeti ljubiteljima post-apokaliptičnih serija poput The 100 ili Walking Dead.

– Ništa se osobito nikada ne događa u mirnom novom Raccoon Cityju. Legendarna franšiza Resident Evil donosi vam bitku za opstanak na Netflix, 14. srpnja ove godine, stoji u najavi trailera za novu seriju.

No, sudeći prema tome kako su dosadašnje adaptacije u Resident Evil serijalu prolazile, posebice što se tiče igranih filmova, ne znamo što točno očekivati i koliko je opravdano očekivati nekakav spektakl.