Pretraga

Šarić ipak odlazi u NBA

A- A+

Dario Šarić ipak će na NBA draft već po završetku ove sezone. Jedan od najtalentiranijih mladih košarkaša Europe je prije samo desetak dana za španjolsku Marcu izjavio da će pričekati bolju poziciju na draftu te stoga ostaje do 2014. u Ciboni, no izgleda da se već predomislio.

www.cibona.com

Jedna od najvećih nada hrvatske, ali i europske košarke 19-godišnji Dario Šarić ipak odlazi na NBA draft već na kraju ove sezone. Prije samo desetak dana izjavio je da želi popraviti neke segmente u svojoj igri te pričekati bolju poziciju na draftu te stoga ostaje u Ciboni još godinu dana, međutim izgleda da se predomislio, piše Yahoo Sports.

Izdvojeni članak

Dario Šarić ipak odustao od odlaska u NBA

No još uvijek Šarić ne mora dati konačni odgovor o svojoj nakani, budući da stranci mogu svoju kandidaturu za draft povući do 16. lipnja, pa tako ovaj talentirani Šibenčanin ima dva mjeseca da procijeni koji će biti ‘pick’ i s tim u vezi želi li otići li ostati.

Inače prvih deset odabira na draftu uglavnom potpišu milijunske ugovore. Prema cijenjenom američkom portalu nbadraft.net Šarić je trenutno 19. pick.