Pretraga

Kazalište poziva učenike i studente u žiri za najbolju predstavu: Evo kako se prijaviti

A- A+

Gradsko satiričko kazalište Kerempuh je ove godine na festivalu Dani satire Fadila Hadžića uvelu novu nagradu. Riječ je o nagradi Mladog žirija koja će na kraju festivala dodijeliti nagradu za najbolju predstvu Mladog žirija. Prijaviti se mogu učenici i studenti, detalje donosimo u nastavku.

Foto: Kazalište Kerempuh

Kazalište Kerempuh poziva učenike 3. i 4. razreda srednjih škola, kao i studente svih godina svih fakulteta, da se jave na Natječaj za biranje članova žirija 48. festivala Dana satire Fadila Hadžića, koji će se održati od 2. – 18. lipnja 2024.

Svi zainteresirani pozivaju se da naprave satirični osvrt na neku od predstava sa repertoara kazališta Kerempuh i dostave na mail [email protected], najkasnije do 10. svibnja 2024.

Izabrat će se pet najboljih osvrta dva učenika/učenice srednjih škola 3. i 4. razreda i tri studenata/studentica.

Članovi žirija obavezni su odgledati sve predstave na Festivalu, te nakon odgledane posljednje predstave donijeti odluku kojom će se dodijeliti nagrada za najbolju predstavu Mladog žirija. Kazalište Kerempuh će svakom članu žirija osiguratipo dvije ulaznice za svaku predstavu, kao i sav propagandni materijal.