Pretraga

Tatini geni: 16-godišnji sin Gorana Ivaniševića postao državni prvak Hrvatske u tenisu

A- A+

Emanuel Ivanišević, sin našeg tenisača i osvajača Wimbledona Gorana Ivaniševića, osvojio je prvenstvo Hrvatske za tenisače do 16 godina koje se prošlog tjedna održalo u Ogulinu. Njegovim uspjehom pohvalio se i zagrebački klub u kojemu Emanuel trenira, a ovo zlato je osvojio u paru s Franom Sučićem.

U završnici HEP dvoranskog prvenstva Hrvatske za juniore 16-godišnji Emanuel Ivanišević, sin našeg tenisača i osvajača Wimbledona Gorana Ivaniševića, pokazao je da je pravi ‘tatin sin’ osvojivši zlato, prenosi Index.hr. Igrao je u paru s Franom Sučićem i zajedno su postali prvaci Hrvatske, a time se pohvalio i njihov teniski klub Zagi.

– Pobjednici prvenstva u konkurenciji parova su Emanuel Ivanišević i Frano Sučić koji su u završnici pobijedili Doriana Stiblika i Antona Stipetića – 6:1, 4:6, 10:6, stoji u objavi Hrvatskog teniskog saveza na Facebooku.

Izdvojeni članak
Jana Koščak

Fantastičan uspjeh učenice iz Varaždina: Oborila rekord Blanke Vlašić star 23 godine

Inače, Goran se voli hvaliti uspjesima svog sina pa se tako pohvalio i Emanuelovim uspjehom od prije tri godine.

– Neka si uzea turnir koji ćaća prije 30 i kusur godina nije moga osvojit! Manči pobjednik Memorijala Marijana Oršanića u Karlovcu, napisao je Goran.