Pretraga

Tin Jedvaj nadomak transfera u Romu

A- A+

Samo 13 utakmica u seniorskoj ekipi Dinama, bilo je dovoljno 17-godišnjem Tinu Jedvaju da privuče pozornost velikih europskih klubova, te dođe nadomak odlaska u Romu. Visina transfera, još uvijek je enigma, ali bit će po svemu sudeći iznad pet milijuna eura. U borbu za mladog stopera u međuvremenu uključio i londonski Arsenal, no njegov odlazak u Romu u fazi je, gdje se samo čeka Tinov potpis.

gnkdinamo.hr

Stoper zagrebačkog Dinama Tin Jedvaj (17) trebao bih u narednih nekoliko dana postati članom talijanske Rome. Visina transfera još uvijek se ne zna, ali izvjesno je da će biti nešto iznad pet milijuna eura. Kako pišu Sportske Novosti, čeka se još samo potpis mladog stopera, da transfer bude okončan. Za isti je izvor izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić potvrdio da je poslana službena ponuda za Jedvaja, ali i da Rimljani nisu jedini zainteresirani.

Izdvojeni članak

Roma daje 5 milijuna za Tina Jedvaja

Tin je do sada odigrao svega 13 utakmica za seniorsku momčad Dinama, ali je svojim nastupima uspio privući pozornost nekoliko europskih velikana, među kojima je i londonski Arsenal, ali i zaraditi poziv u seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Još prije dva mjeseca je Roma iskazala interes za Dinamovog 17-godišnjaka, međutim pet milijuna eura nije bilo dovoljno primamljivo za Dinamove čelnike.

Nagađa se da se iznos sadašnje ponude kreće u rasponu od šest do sedam milijuna eura, plus bonus od sljedećeg Jedvajeva transfera. Ode li u Romu, Jedvaj će postati najmlađi senior Dinama koji je prodan u inozemstvo.