Pretraga

Roma daje 5 milijuna za Tina Jedvaja

A- A+

Talijanski nogometni velikan Roma zainteresiran je za 17-godišnjeg Dinamova stopera Tina Jedvaja, a spremni su izdvojiti ne malih pet milijuna eura za njegove usluge. Igrač koji je ove sezone priključen prvom sastavu modrih, već se profilirao u pouzdanog stopera. U Maksimir nije stigla pismena ponuda za ovog tinejdžera, no pitanje je hoće li pet milijuna biti dovoljno primamljivo da slomi Dinamovu upravu.

www.gnkdinamo.hr

Tin Jedvaj 17-godišnjak je koji je u samo nekoliko seniorskih nastupa za Modre uspio privući pozornost velikana. Naime kako piše jutarnji.hr talijanska Roma spremna je već u ljetnom prijelaznom roku dovesti Dinamova mladog stopera za iznos od pet milijuna eura.

Izdvojeni članak

Nemoralna ponuda: Šeici daju 11 milijuna za Halilovića

Dinamov strateg Krunoslav Jurčić hvalospjevima je zasuo Jedvaja uoči subotnjeg ogleda s Interom iz Zaprešića, rekavši između ostalog da je ‘on najveće otkriće ovog dijela prvenstva’.

Zasada međutim rimska Vučica nije poslala službenu ponudu, a iz Dinama najavljuju da bez obzira na nju, Jedvaj ostaje. Iako je ovaj stoper dosada upisao svega sedam nastupa u seniorskom sastavu Dinama, kritike o njegovim igrama su gotovo u potpunosti pozitivne.

Po ulasku u Europsku uniju prvog srpnja hrvatski nogometaši se više neće računati strancima u najjačim ligama europskog Zapada, što će zasigurno utjecati da ‘vrbovanje’ talenata počne u još ranijoj dobi.