Pretraga

Tinejžerica osvaja zlatne medalje u body buildingu, ali je i često žrtva napada zbog svog izgleda

A- A+

Georgina McConnell je 19-godišnjakinja koja se više puta okitila zlatom u body buildingu, a tim sportom se počela baviti prije pet godina. Iako joj tijelo donosi brojne nagrade i priznanja, zbog izgleda je mlada bilderica često bila i žrtva nasilnika koji ju nazivaju ‘nakazom’.

Foto: Facebook

Britanka Georgina McConnell se u samo dvije godine profesionalnog bavljenja body builldingom okitila brojnim medaljama, uključujući i nekoliko zlatnih. No svakodnevnim treningom dobila je tijelo koje joj donosi brojne nagrade, ali i pribleme poput napada nasilnika, piše Daily Mail.

Izdvojeni članak

Steroidi dostupni srednjoškolcima u skoro svakoj teretani

Zbog nasilnika morala ugasiti profil na Facebooku

Mlada bilderica počela je s treninzima u dobi od 14 godina, a tim sportom se profesionalno bavi od 17. godine. – Na početku sam, kao i mnoge druge djevojke, htjela biti mršava i u formi tako da se mnogo toga u teretani vrtjelo oko kardio treninga i manjih utega, ali nakon nekog vremena počela sam primjećivati promjene i shvatila da imam mogućnost vrlo brzo dobivati mišićnu masu, navela je mlada bilderica u svojoj biografiji.

Zbog brojnih negativnih komenatra nasilnih korisnika, kao i naziva poput ‘nakaza’, 19-godišnjakinja je morala ugasiti profil na popularnoj društvenoj mreži Facebooku.

Izdvojeni članak

Evo zašto bi svaka djevojka morala trenirati ramena

Ne misli da njeni mišići plaše muškarce

Georgina govori kako je imala i dosta pozitivnih komentara na svoj sportski uspjeh i izgled te kako su joj mnogi rekli da izgled prekrasno.

– Trenutno nemam dečka, ali ne mislim da moj neobični hobi plaši muškarce. Naravno, neke preplaše moji mišići, ali neki ih vole. To je nešto na što se vremenom naviknete, rekla je Georgina za Daily Mail.

Pogledajte u fotogaleriji kako izgleda 19-godišnja Britanka te zbog čega osvaja brojne medalje na natjecanjima u body buildingu.