Pretraga

Titulom Miss interneta okitila se 23-godišnja Riječanka

A- A+

Linda Prelec je 23-godišnja Riječanka koja je progašena za hrvatsku Miss interneta u ovoj godini. Ona je u konkurenciji 50 djevojaka ponijela laskavu titulu te ju preuzima od bivše missice, inače i bivše Miss Hrvatske Katarine Banić. Atraktivnu Riječanku sada očekuje europski izbor u kojem će sudjelovati s predstavnicama 44 druge zemlje. Inače, u Hrvatskoj se Miss interneta provodi od 2008. godine, a za razliku od tradicionalnih izbora značajniju ulogu igraju glasovi publike nego žirija.

Nova hrvatska Miss interneta je 23-godišnja Riječanka Linda Prelec. Krunu joj je uručila prošlogodišnja missica, a inače i bivša Miss Hrvatske Katarina Banić. Prva pratilja bila je 25 godina stara Zagrepčanka i studentica prava Antonia Bergam, dok je miss fotogeničnosti Istrijanka Sandra Cerin. Inače u Hrvatskoj se izbor Miss interneta provodi od 2008. godine, a od ove godine će pobjednica, konkretno Linda Prelec sudjelovati u europskom izboru, u kojem će se natjecati u konkurenciji 45 djevojaka.

Izdvojeni članak

Miss Universe: Venezuelanka po sedmi put najljepša

Slučajno naletjela na izbor pa se odlučila prijaviti

Riječanka je surfajući sasvim slučajno naletjela na prijavu za izbor Miss intrneta pa se odlučila okušati.

– Bila sam na internetu, nešto sam gledala. Vidjela sam prijavu za Miss interneta i ne znam, slučajno se prijavila. Drago mi je da sam Miss interneta i da mi je Katarina Banić predala krunu, rekla je 23-godišnja Linda za RTL.

Izrazila je i veliko zadovoljstvo pobjedom, budući da se uz nju natjecalo još 50 cura.

Izdvojeni članak

Maturantica (18) iz Rijeke nova miss Hrvatske: Frajeri mi rijetko prilaze

Voljela bi se baviti nekretninama

Unatoč tomu što se atraktivna Riječanka dobro snalazi ispred fotoobjektiva, njeni planovi nisu vezani za modeling.

– Voljela bih se baviti nekretninama. Moji životni ciljevi su postati uspješna žena, imati neku svoju firmu, raditi, imati obitelj, djecu. To mi je na prvom mjestu, za isti je izvor izjavila Miss interneta o planovima za budućnost.

Ovaj izbor je malo drugačiji od klasičnih, budući da profesionalni žiri procjenjuje stas, držanje, osobnost i druge stručne stvari. No, kako je značajniju ulogu u ovom izboru imao ‘glas naroda’, očito je Linda djevojka koju mase preferiraju. Mada ima druge planove za budućnost, ne sumnja da će joj ova lenta donijeti kojekakve koristi.

– Mislim da bi mogla razna vrata otvoriti, s time da idem na izbor za Miss Europe, gdje će biti 45 cura iz svih država, pa se nadam da ću imati razna snimanja. A vidjet ćemo, tome se nadam, a što bude bit će, zaključuje Linda za RTL.