Pretraga

Top pet geek novotarija

A- A+

Donosimo vam najatraktivnije geek modne proizvode iz svijeta štrebera. Kako geekovi nisu više ono što je nekad bio Steve Urkel iz popularne televizijske serije ‘Pod istim krovom’, danas i štreberska populacija sve više prati trendove iz svoje subkulture.

Star Wars haljine, Superman pidžame ili Super Mario grudnjak – samo su neke od modnih novotarija za geekove. Predstavljamo vam najnovije trendove iz štreberskog modnog svijeta, koje smo pronašli na blogu GeekAlerts.

Svim ljubiteljicama Ratova zvijezda svidjet će se kostim Princeze Leie. Dizajner Black Milk udružio je snage s Lucasfilmom i uskoro će se u internet dućanima naći dvadesetak tematskih kostima za cure i dečke. Ukoliko se bojite da bi vas konzervativni vandali mogli napasti zbog vašeg novog kostima, bilo bi najbolje da ga sačuvate za Noć vještica. Ili za kolektivno gledanje Big Bang Theoryja u sigurnosti nečijeg doma.

Da i donje rublje može biti zabavno i tematsko svjedoči ovaj ručno oslikani grudnjak. Super Mario je oduvijek popularan simbol, a na ručno oslikanom grudnjaku dobiva sasvim novo značenje. Cijena mu je oko 50 dolara, a slične proizvode možete pronaći ovdje.

Možda malo manje štreberski, ali definitivno korisno za sve ljubitelja festivala su i ove improvizirane starke – šlape. Svi koji su se zatekli na nekom glazbenom ili sličnom festivalu negdje u prirodi, znaju koliko dobro dođu najlonske navlake za tenisice koje će svako rasplesano stopalo zadržati suhim.

Za cure koje nisu tolike štreberice, ali su se jednostavno uspjele zaljubiti u jednog takvog – postoji šansa. Na web stranici thinkgeek.com po cijeni od 14 dolara izašao je priručnik za hodanje sa štreberom.

Svi ultra štreberi koji se vole otmjeno odijevati, ovim modnim detaljem će doći na svoje. Manžete s motivom Bilba Bagginsa, ili pak one s elementima matematičkog periodnog sustava.

May the force be with you.