Pretraga

Otkriveno tko će se sučeliti sa Supermanom kao novi Batman

A- A+

Ben Affleck glumit će Batmana u novom filmu Zacka Snydera. To će biti nastavak njegova ovogodišnjeg blockbustera ‘Čovjek od čelika’ gdje će se na filmskom platnu sučeliti Batman i Superman. U kinima bi se ovaj film trebao naći u lipnju 2015.

Na listu glumaca koji su igrali ulogu Batmana, upisat će se i Ben Affleck. On će se u novom filmu redatelja Zacka Snydera sučeliti sa Supermanom. To bi trebao biti nastavak ovogodišnje uspješnice spomenutog redatelja, ‘Čovjek od čelika’ (‘Man of Steel’).

Izdvojeni članak

Tko je Batmana uspio zastrašiti

Affleck ulazi na vječnu listu Batmana

Nakon imena poput Michaela Keatona, Georgea Clooneya i Christiana Balea, Bruce Waynea će u epskom okršaju super junaka igrati i Oskarovac Ben Affleck.

– Znali smo da trebamo izvanrednog glumca koji će na sebe preuzeti ulogu jednog od najdugotrajnijih super heroja DC Comicsa, a Ben Affleck ispunjava sve kriterije. Njegova nevjerojatna karijera dokaz je njegovog talenta i znamo da će u suradnji sa Zackom dati novu dimenziju ovom liku, rekao je Greg Silverman iz Warner Brosa, prenosi hollywoodreporter.com.

Izdvojeni članak

Pogledajte suludi let Supermana iz Brazila

Prethodne Affleckove uloge super junaka za zaborav

U produkcijskoj kući Warner Bros su se ovoga puta odlučili za zrelijeg glumca u ulozi Batmana. Naime Affleck je čak 11 godina stariji od Henrya Cavilla, koji će igrati Supermana.

Affleck se neće po prvi puta naći u ulozi super junaka, mada se njegovih prethodnih ovakvih rola bolje ne prisjećati. Igrao je Marvelovog junaka Daredevila 2003. godine, u jednom od najgorih filmova o super junacima, osuđenom i od kritike i publike.

Ben Affleck je glumio i nekadašnjeg Supermana Georgea Reevesa u ‘Hollywoodlandu’, 2006. godine. Ništa spektakularnije izdanje od Daredevila.