Pretraga

Tražite automobil za ljubavne aktivnosti na stražnjoj klupi? Evo što preporučujemo za svaki budžet

A- A+

Odabir automobila nije lagan, pogotovo ako ste seksualno aktivni i želite prostranu stražnju klupu. Iz tog smo razloga odlučili napraviti tekst u kojem ćemo navesti nekoliko modela automobila s idealnom stražnjom klupom za druškanje s boljom polovicom. Aute smo podijelili u tri kategorije, do 3.000, 6.000 i 10.000 eura, a svaka kategorija sadržava tri modela.

Ilustracija (fotografija možda ne prikazuje egzaktne modele navedene u tekstu). Foto: srednja.hr

Studentski dani idealni su za kupnju prvog auta. Možda ste sami uštedjeli koji euro radeći marljivo sezone, možda će vas roditelji nagraditi za diplomu bakalara (jer su sretni da nakon gimnazije konačno imate neko zvanje), a možda je to kombinacija jednog i drugog. Bilo kako bilo, kupnja automobila nije laka jer zaista ima stotine faktora na koje morate paziti.

Dok je nekima bitna motorizacija i izgled, neki pak imaju neke druge želje i željice od svog ‘tutača’. Neki, primjerice, žele da im auto ima prostranu stražnju klupu za obavljanje pojedinih aktivnosti koje ne mogu raditi kod kuće, stoga smo mi odlučili napraviti listu automobila koji tako nešto mogu i ispuniti. Budući da studenti mogu imati šarolik budžet, napravili smo tri kategorije – auto do 3.000, 6.000 i 10.000 eura.

U svaku kategoriju stavili smo tri modela, a glavna stavka bila je da auto ima prostranu stražnju klupu. Dakle, nismo gledali niti izgled, niti pouzdanost, stoga ne odgovaramo za to ako su vam svi navedeni automobili ružni ili vam se pak stalno budu kvarili.

Izdvojeni članak
Autoškola Danko

Polaznici nam ispričali anegdote iz autoškola: ‘Jednom se prilikom prekrstila, pomolila i rekla umrijet ćemo’

Do 3.000 eura

Renault Scenic (2004-2009)

Iako možda ne izgleda uzbudljivo, Renault Scenic je solidan izbor do 3.000 eura za one koji žele prostrani automobil, kako sprijeda, tako i straga. Za njim se možda neće nitko okretati na ulici, a i kad hoće, mnogi će misliti da vam ga je mama posudila. No, to je mala žrtva za povlasticu velike stražnje klupe na kojoj se mogu odvijati raznorazne aktivnosti.

Mercedes A klasa (2001 – 2007)

U budžet do 3.000 eura, vjerovali ili ne, ulazi Mercedes. Okej, znamo da je riječ o vjerojatno najružnijem Mercedesu ikad napravljenom, ali ta tri kraka na haubi ipak predstavljaju kvalitetu njemačkog inženjeringa. Zbog svog jajastog oblika, riječ je o automobilu koji je izrazito zahvalan za korištenje stražnje klupe, čak i osobama koje su visoke.

Fiat Panda (2004 – 2010)

Fiat Panda je jedan mali, slatki talijanski autić, koji je idealan za vožnju po gradu i ‘uparkiravanje’ tamo gdje treba i ne treba. Usprkos malim dimenzijama, na stražnjoj klupi se može sjediti poprilično uspravno, a kad se prednja sjedala povuku naprijed i stražnja sklope te povežu s gepekom, otkrit ćete da Pandica sadržava pravu pravcatu – spavaću sobu.

Do 6.000 eura

Kia Venga (2011 – 2013)

Baš kao i Mercedes A klasa, Kia Venga također ima jajasti oblik, ali je ponešto modernija tako da je oku ugodnija. Stražnja klupa u ovom autu izrazito je prostrana, pogotovo jer nema veliki tunel ispod nogu, stoga je pod u potpunosti ravan. E da, povoljna je i za održavanje.

Hyundai ix20 (2011 – 2013)

Hyundai ix20 u principu je Kia Venga samo u drugačijem ruhu koje bi nekima moglo biti možda atraktivnije. Sve što smo rekli za Kiju, vrijedi u ovom slučaju i za Hyundai, barem što se tiče stražnje klupe.

Seat Altea (2008 – 2012)

Ako ste jedni od onih koji voli Volkswagen grupaciju vozila, a pritom iz nekog razloga trebate veću stražnju klupu, Seat Altea čini se kao sasvim solidan odabir. Da, znamo, automobil nije nešto lijep i stražnja strana mu izgleda kao da je pala u depresiju, ali barem se možete bez problema raskomotiti na stražnjoj klupi znajući da pritom vozite auto s njemačkom motorizacijom.

Do 10.000 eura

Škoda Octavia karavan (2014 – 2016)

Škoda Octavia ili kako bi neki rekli, Passat za siromašne. Dobro, po cijeni su ta dva modela auta tu negdje i naš glas za bolju stražnju klupu svakako ide Škodi Octaviji u karavanskoj izvedbi. Neki će se narugati da su to ‘mrtvačka kola’, a mi ćemo samo reći – kad probate, vidjet ćete!

Peugeot 2008 (2013 – 2016)

Peugeot 2008 jedan je klasičan odabir za nekog tko bi se htio protegnuti sam ili s nekim na stražnjoj klupi, želeći pritom noviji automobil nešto modernijeg dizajna. Ovaj je auto čak i dosta povišen od tla, tako da se s njim bez problema možete uputiti i u razne skrivene šumarke bez straha da ćete mu ogrebati podnicu.

Renault Scenic (2013 – 2016)

Scenica smo prvog spomenuli, a sada i posljednjeg. U ovoj novijoj izvedbi ovo je već automobil sasvim solidnog izgleda. Također, ako ste jedni od onih koji žele ‘sređivati’ svoje vozilo, uvijek mu možete staviti neke opasne felge, samo ga nemojte spuštati jer onda gubi na visini koja je pogodna ako se u neko gluho doba noći idete odvesti na neko prazno polje. Stražnja klupa – čista petica.