Pretraga

‘Twilight’ me uništio

A- A+

Glumica Ashley Greene je izjavila kako ju je uništio popularni film ‘Twilight’. Greene je glumila Alice Cullen, sestru od Edwarda, te je rekla kako unatoč velikom uspjehu popularnog filma o vampirima neće glumiti sljedeće dvije ili tri godine.

Slava ima dobre i loše strane, a Ashley Greene je otkrila onu lošu. U ‘Twilightu‘, najpopularnijem filmu o vampirima, Greene je glumila Alice Cullen, poznatiju kao Edwardovu sestru, i objasnila je svojim fanovima kako će uskoro kupiti avionsku kartu i otići negdje na odmor i neko vrijeme neće glumiti.

digitalcitizen.ca

– Twilight me uništio, izjavila je Greene za Celebuzz. Objasnila je kako ju je dotuklo to što više nema privatnosti i kako su joj mnogi prijatelji govorili da se promijenila. Istaknula je kako je jako teško ostati ista osoba kad preko noći postaneš popularan.

Ipak tvrdi kako se nije ona promijenila, nego se promijenilo mišljenje drugih o njoj zbog filma.

– Sretna sam jer me je otac naučio skromnosti i štedljivosti. To je bitno jer neću morati glumiti sljedeće dvije ili tri godine ako ne budem željela, a i dalje ću moći plaćati račune, troškove za auto i kupovati hranu za svog psa, rekla je 25-godišnja glumica.