Pretraga

Urnebesna parodija ‘Mamurluka’ sa superherojima u ulogama

A- A+

Skupina Francuza pod nazivom ‘Golden Moustache’ već neko vrijeme uveseljava korisnike YouTubea. Oduševljenja nije nedostajalo i nakon objave najnovije parodije ‘SURICATE – The Superheroes Hangover’ koji je u svega nekoliko dana pogledalo preko milijun korisnika. Riječ je o video koji prikazuje na koji bi način izgledao popularni film ‘Mamurluk’ da su u njemu umjesto vučjeg čopora bili superheroji. Pogledajte kako se prisjećaju Iron Man, Batman, Superman i ostala ekipa prethone noći.

Screenshot YouTube

Golden Moustache‘ čini skupina domišljatih Francuza koji već neko vrijeme svojim parodijama nasmijavaju korisnike YouTubea diljem svijeta. Prije nekoliko dana objavili su parodiju ‘SURICATE – The Superheroes Hangover’ koja već sad broji preko oko milijuni i 150 tisuća klikova.

Humoristični Francuzi zamijenili su Phila, Stua, Douga i Alana s brojnim superherojima poput Iron Mana, Supermana, Batmana, Fantastične četvorke, Charlesa Xaviera, njegovih mutanta i drugih

Otkačena ekipa odluči zapartijati, no dogodi im se isto što i vučjem čoporu iz originalnog ‘Mamurluka’ – zaborave tko je i zašto uništio New York. Uskoro se kreću prisjećati prethodne večeri kako bi otkrili misterij oko uništenja cijelog grada, a pogledajte u video što doznaju.