Pretraga

Urnebesna reklama: Kad vam mobilni operater poruči: ‘Je**** se!’

A- A+

Ukoliko samo na nekoliko minuta uključite vaš televizor, postoji vrlo velika šansa da ćete naići i na reklamu nekog telekomunikacijskog operatera koji vas uvjerava da se radi o najboljem operateru na svijetu te isto takvim uslugama. Za promjenu vam donosimo prvu iskrenu reklamu jednog, nažalost, imaginarnog operatera.

Izdvojeni članak

Zagreb uskoro dobiva besplatan internet

Iako svi ovisimo o telekomunikacijskim operaterima s obzirom da su mobiteli i internet nepohodna sredstva za normalnu svakodnevicu, nitko ih zapravo ne voli. Utrošiti nebrojene minute na razgovor nije nikakav problem dok je plaćanje računa već sasvim druga stvar.

Ima onih koji su na boljem glasu ili onih koje svi optužuju za pljačku i unatoč tome im ostaju vjerni. No, kako bi reagirali kad bi vam vaš operater putem TV reklame poručio – ‘Je**te se’!? Vjerojatno bi ostali pomalo zbunjani, a lice s ekrana nastavilo bi vam obećavati lošu uslugu uz sve veće cijene, 200x sporiji internet nego što plaćate, manje televizijskih kanala ne što ste ih naručili, monopol na tržištu i nelojalnu konkurenciju.

Upravo tako izgleda urnebesna reklama koja se pojavila na YouTubeu i samo u nekoliko sati postala viralna. Nažalost, radi se o reklami za imaginarnu telekomunikacijsku kompaniju, a sada su na redu i one prave. Ako ništa drugo, dobiti će ogromni publicitet.