Pretraga

Video: Imao sam opasnu profesoricu koja voli Hajduk, sada s njom idem na kave

A- A+

U posljednjem Redakcija podcastu, naši novinari Duje, Ana i Hrvoje, otkrili su kako se pripremaju za ispite. Pred sam kraj podcasta, Duje je podijelio priču o jednoj profesorici, koja će mu ostati u sjećanju. Osim što je bila, prema pričama ostalih studenata, ‘opasna’, ona je jako voljela i – Hajduk.

@srednja_hr

A koji je vama profesor/ica ostao u sjećanju? Cijeli podcast pronađite na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #profesorica #profa #profesor #profesori #faks #studiranje #fakultet #student #studenti #hajduk #nogomet #foryoupage #foryou #fyp

♬ original sound – srednja_hr

Prije upisivanja kolegija, nema studenta koji se ne voli malo raspitati kakav je profesor koji ga vodi, ne bi li znali što ih očekuje. No, unatoč svim glasinama, ne valja te informacije uzeti za sigurno, jer na koncu sve ovisi i o – studentima.

U sličnoj situaciji bio je i naš novinar Duje, koji je u posljednjem Redakcija podcastu podijelio priču o izrazito ‘opasnoj’ profesorici sa zanimljivim afinitetom za jedan domaći nogometni klub.

– Svi su mi rekli kad sam došao na faks, pazi se nje, ona je zaj*bana, ali voli Hajduk, pa možda i tebe bude voljela. Ja sam si rekao ‘ma daj što ovi ljudi pričaju’, ali kad sam došao na faks, shvatio sam da ona stvarno voli Hajduk, govori Duje.

Izdvojeni članak
matura koncert

Video: Par dana prije mature išla sam na koncert s bilježnicom, na kraju se u ispitu pojavilo baš to gradivo

Istaknuo je da je profesorica imala maskicu za mobitel s motivom Hajduka i ne samo to, imala je tipkovnicu s motivom splitskog nogometnog kluba. Duje je iz Splita, ali otkrio je da ne prati nogomet, pa nije očekivao da će mu to ‘pomoći’ na kolegiju kod ove profesorice, na kojem se morala svaki tjedan čitati literatura.

Unatoč tome što je kod te profesorice dva puta pao ispit, na drugoj godini kod nje mu je već bilo lakše. Sada su si, štoviše, toliko dobri da se znaju naći i na kavi. Cijeli podcast o temi priprema za ispite na faksu i ostalim dogodovštinama koje su doživjeli naši novinari, pogledajte u nastavku.