Pretraga

Video: Pogledajte fantastični klip hrvatskog kandidata za ‘najbolji posao na svijetu’

A- A+

Hrvatski kandidat Tomislav Perko, uvjerljivo vodi u natječaju za najbolji posao na svijetu i to s velikom razlikom u odnosu na protukandidate s cijelog Globusa. Naime turistički portal CNTraveler je objavio natječaj za posao u kojem jednu godinu putujete po svijetu, sa svim plaćenim troškovima, a jedini vaš zadatak je fotografirati i pisati članke o mjestima koja posjećujete i objavljivati ih na društvenim mrežama. Povrh svega zaradite 100 tisuća dolara (otprilike 570 tisuća kuna). Video u kojem je Tomislav na dopadljiv način objasnio zašto bi baš on trebao dobiti posao, zarazio je cijeli svijet, a pogledajte i zašto.

Screenshot: JATW

Hrvatski kandidat za najbolji posao a svijetu Tomislav Perko, uvjerljivo vodi. Turistički portal CNTraveler je objavio natječaj u kojem nudi jednoj osobi besplatna jednogodišnja putovanja, samo sa zadatkom fotografiranja i pisanja članaka o posjećenim destinacijama te objavljivanje istih na društvenim mrežama. Uz to će putopisac na kraju zaraditi 100 tisuća dolara.

Izdvojeni članak

Student koji je biciklom prešao preko četiri tisuće kilometara

U utrci za posao je 10 tisuća kandidata

Zadatak kandidata prilikom prijave bio je postaviti jednominutni video na stranicu Jauntaroo u kojem je bilo potrebno obrazložiti zašto ste baš vi najbolja osoba za ovaj primamljivi posao.

Nakon što istekne rok za prijave, u sljedeću fazu će ući samo 50 kandidata, a u završnu pet. Tomislav Perko avanturist je iz Hrvatske, koji je već proputovao mnogo zemalja, a ako dobije ovaj posao, posjetit će ih još između 30 i 50.

Prijave još traju do 15. rujna a već je 10 tisuća kandidata, napravilo svoj jednominutni promotivni video.

Izdvojeni članak

Dva mlada Šibenčana biciklima kroz tri zemlje u 11 dana

Humoristični Tomislavov video dva koplja iznad svih ostalih

Avanturist i putopisac Tomislav Perko ozbiljno je shvatio zadatak prijave za posao iz snova, ali ga je uradio na vrlo šaljiv način, što je upalilo u cijelom svijetu.

Kako smo napomenuli, još je se moguće prijaviti na natječaj, no Tomislava će bilo tko teško sustići. Njegov video trenutačno ima 34 tisuće i 601 like, dok od njegova prvog pratitelja klip ima 15 761 like.

Pogledajte ovdje šaljivi video isječak hrvatskog kandidata, koji će mu možda donijeti najbolje radno mjesto na svijetu. Kako biste shvatili koliko je Tomislavov video zapravo dobar, pogledajte i isječak francuskog natjecatelja, koji mu je glavni konkurent. Razlika je više nego očigledna.