Pretraga

Zagrebačka diplomandica u bitci za posao iz snova!

A- A+

Lorena Derežanin diplomirala je eksperimentalnu biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te ima i posao u struci, no ipak se odlučila aplicirati na, kako kaže, natječaj za posao iz snova.

Zagrepčanka Lorena Derežanin hoće posao iz snova, a u svakom slučaju nije jedina koja ima tu želju. Međutim, jedna je od rijetkih  koja ima uvjete za takvo nešto, a i jedna od rijetkih koja se prijavila na natječaj. Iako je vlasnica diplome eksperimentalne biologije te iako ima posao, ovakvoj prilici jednostavno nije mogla odoljeti.

Izdvojeni članak

DJ djevojka: ‘Ovo je posao u kojem ponekad ispunjavamo i muzičke želje’

Najbolji ronilački posao na svijetu

Naime, Lorena se odlučila prijaviti na natječaj ‘Best Dive Job In The World’ koji već četvrtu godinu zaredom organizira Blue Season Bali resort. Uvjet za prijavu je snimiti kratki video u trajanju od 90 sekundi u kojem bi svaki kandidat trebao objasniti zbog čega želi biti profesionalni PADI ronilački instruktor.

– Za natječaj sam doznala putem internet portala ronilačkog magazina Scuba Life i odlučila se prijaviti kakav god ishod bio! Činilo mi se super fora snimiti kratki filmić koji bi sažeo sve aktivnosti koje me vesele i kojima se bavim u slobodno vrijeme, a usput možda i osvojiti put na Bali, kaže Lorena.

Izdvojeni članak

Ovo je najtraženiji posao u Zagrebu i okolici

Vrijedne nagrade

Ova djevojka tvrdi i kako je to zaista posao iz snova jer donosi brojne nagrade i pogodnosti. Osim samog putovanja na jedan od najljepših otoka Indonezije, koji je ujedno i atraktivna surferska destinacija, uspije li pobijediti na natječaju, imat će priliku osvojiti tečaj za PADI ronioca. Također, živjeti će na Baliju osam tjedana zajedno s ostalih sedam kandidata u zajedničkoj kući te roniti na nekima od najatraktivnijih ronilačkih destinacija na svijetu.

Tako će se boriti za glavnu nagradu koju osvaja samo jedan od osam finalista te koja uključuje kompletnu Aqualung ronilačku opremu, obuku za PADI Master scuba diver instruktora, Suunto ronilački kompjuter i najvažnije, ugovor o radu u ronilačkom centru Blue Season Bali koji ujedno i organizira cijeli natječaj.

Izdvojeni članak

Adrenalinski vodič jedan je od najopasnijih, ali iznimno zanimljiv sezonski posao

Lorena je trenutno na prvom mjestu

– Trenutno se nalazim na prvom mjestu prema broju glasova, no vrlo je teško predvidjeti da će tako i ostati jer sam sigurna da će do kraja natječaja pristići još mnogo odličnih videa čiji su vlasnici zaslužili da iduću ljetnu sezonu otvore na Baliju, ističe Lorena.

Zato zanima li vas Lorenin napredak u ovom zanimljivom natječaju, pratite njezinu Facebook stranicu te pogledajte njezin video. Ako vam se svidi, ‘lajkajte’ ga jer na taj način Lorena ima više šanse dobiti svoj ‘Posao iz snova’.