Pretraga

Video: S čim se suočava vaše tijelo kad prestanete jesti

A- A+

Koliko god kilograma viška da imate i koje želite nepovratno izgubiti, izgladnjivanje nije odgovor. Iako vam se nameće kao prvo i najprihvatljivije rješenje, niste ni svjesni što izgladnjivanjem radite svom tijelu. Možda se nakon ovog video osvijestite pa se prestanete nepromišljeno ponašati, ali i zanemarivati vlastito zdravlje.

U što kraćem razdoblju izgubiti što više kilograma – prvo što većini padne na pamet jest izgladnjivanje. Osim što na taj način višak masnih naslaga skinete kratkotrajno, uništavate svoje tijelo i više nego što ste toga svjesni.

Bilo zbog lijenosti ili nedostatka vremena, mnogi zdravu i laganu hranu uz tjelovježbu radije zamijene prestankom konzumiranja hrane. Iako rigorozne dijete i izgladnjivanje oštro osuđuju svi liječnici, i svatko tko imalo razmišlja, radi se o praksi kojoj pribjegavaju mnoge žene, ali i muškarci kako bi se stesali.

No pogledate li video koji su napravili na Business Insideru, možda vam napokon dođe do mozga zašto ni u kojem slučaju ne smijete prestati jesti.