Pretraga

[VIDEO] Što slušaju mladi? Studentima smo pustili nekoliko izvođača, a oni su pogađali tko su

A- A+

Zaputili smo se ispred nekoliko zagrebačkih fakulteta i studentima pustili nekoliko pjesama i pitali ih znaju li o kojim se pjevačima radi. Kako bi stvar učinili još zanimljivijom, onima koji su znali o kojim se sve izvođačima radi dodijelili smo nagradu – dvije ulaznice za našu brucošijadu! Kako su se studenti snašli i kako biste li i vi osvojili ulaznice da smo na vas naletjeli ispred faksa, provjerite u videu!

Foto: srednja.hr

Povodom naše brucošijade koju organiziramo 4. studenog u klubu Boogaloo odlučili smo podijeliti nekoliko ulaznica. Otišli smo ispred zagrebačkih fakulteta i studentima pustili nekoliko pjesama i pitali ih znaju li o kojim se pjevačima radi. Oni koji su pogodili sve pjesme i njihove izvođače, osvojili su dvije ulaznice za brucošijadu srednja.hr.

Iako se isprva činilo kao lak zadatak, mnogi su se iznenadili kada nisu znali o kojim se pjevačima radi. Ipak, dvoje studenata je uspjelo pogoditi sve što smo im pustili i oni su osvojili ulaznice, a kako su se ostali snašli možete pogledati u videu ispod.

@srednja_hr Biste li vi znali sve? Ako je odgovor ‘da, def’ onda dođite na našu brucošijadu – 4.11. u Boogaloo Zagreb! Ulaznice pronađite na linku u opisu profila! 👆 #srednjahr #brucosijada #brucosijadasrednjahr #2kitice #dinoblunt #ruznopace #nekitovolevruce #zagreb #boogaloo ♬ original sound – srednja_hr

Ako niste bili te sreće da baš na vas naletimo ispred faksa, a pogodili ste sve izvođače koje smo im pustili u videu, svoje ulaznice za našu brucošijadu po cijeni od 70 kuna možete nabaviti online putem ove poveznice ili na prodajnim mjestima: Dirty Old Shop, Drito Bar te Rockmark.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.