Pretraga

[Video] Zagrebačka srednjoškolka oduševila fantastičnom izvedbom u Voiceu

A- A+

Zagrebačka srednjoškolka Antonela Đinđić fantastičnim je nastupom u Voiceu oduševila publiku i kroz nekoliko dana skupila više od 35 tisuća pogleda na Youtubeu.

youtube

TV show Voice nakon što je popularnošću poharao zapadni svijet na velika vrata stigao je i u Hrvatsku. Iz tjedna u tjedan nove pjevačke nade oduševljavaju žiri i publiku svojim glasovnim sposobnostima, ali i između toliko talenata s vremena na vrijeme iskoči netko zaista poseban.

Prošlotjedna emisija iznjedrila je nekoliko zbilja fascinantnih lica no nas, a i Jacquesa Houdeka, posebno je oduševila 18-godišnja Antonela Đinđić.

Ova učenica 7.gimnazije u Zagrebu svojim baršunastim glasom otpjevala je Di sole e d’azzuro, a iako su svi članovi žirija pokazivali odobravanje za njenu izvedbu okrenuo se samo Houdek.

Izdvojeni članak

Video: Časna sestra žari i pali u reality showu ‘Voice’

– Ta ljepota i ta estetika u tvom glasu… ova pjesma je izuzetno teška, a ti imaš samo 18 godina, kazao joj je novopečeni mentor koji ju je potom i zagrlio.

Antonela tvrdi da se glazbom bavi otkad ju je majka upisala na jedan dječji zbor, a u srednjoj školi upisala je Rock akademiju koju i dalje pohađa. Pjeva isključivo glazbu koja joj je izazov i koja je nadahnjuje. Pjevački uzori su joj Oliver Dragojević i Whitney Houston, a kaže kako je glazba ono za što je stvorena.

Može biti da je zaista tako jer kroz svega par dana ova tinejdžerica je skupila simpatije publike i preko 35 tisuća pogleda na YouTubeu.