Pretraga

Video: Časna sestra žari i pali u reality showu ‘Voice’

A- A+

Iako mnoge časne sestre imaju odlične glasovne sposobnosti, ipak je rijetkost da se natječu u reality showu. No, 25-godišnja Cristina Scuccia, pripadnica uršulinki, nije dozvolila da je odabir životnog puta suspregne u nastupu na talijanskom ‘Voiceu’. Nakon što je oduševila žiri na audiciji s pjesmom ‘No One’, pobjedila je i u borbi s protivnicom Lunom.

Foto: Screenshot YouTube

Publika i žiri u talijanskom reality showu ‘Voice‘ oduševljeni su bili prvim nastupom časne sestre Cristine koja je bez greške otpjevala pjesmu ‘No One’ od Alicie Keys. No ova 25-godišnja pripadnica uršulinki nastavlja pridobivati bodove te nastavlja u sljedeći krug natjecanja.

Iako mnoge časne sestre imaju talenta što se tiče pjevanja, neobično je da se prijavljuju na reality show, no Christina Scuccia nije htjela da ju služba Bogu omete u natjecanju.

Vesela sestra se u dvoboju našla s protivnicom Lunom Palumbo kada je odabrala pjesmu od Cyndi Lauper ‘Girls Just Want To Have Fun’. Odlukom njihova mentora natjecanje u ‘Voiceu’ nastavlja 25-godišnja sestra Scuccia.

U videu ispod poslušajte dvoboj između Christine i Lune.

Evo kako je simpatična časna sestra oduševila publiku, ali i žiri svojim prvim nastupom na audiciji.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap