Pretraga

Zaboravite na neudobne skinny traperice: Ovaj model bit će pravi trend u 2019.

A- A+

Skinny traperice super su kad ih oblačite ujutro – prije no što ste išta pojeli u njima vaša figura izgleda idealno, a i nisu niti neudobne. No, gotovo svi su upoznati s onim osjećajem žuljanja oko struka, taman nakon doručka i otprilike dva sata sjedenja u njima. Na svu sreću, u 2019. u trendu će biti potpuno različit model traperica.

foto: pixabay

Ljubiteljice udobnosti došle su na svoje. Prema predviđanjima modnih znalaca i stručnjaka 2019. neće biti godina skinny traperica visokog struka, nego će ih zamijeniti novi trend model.

Izdvojeni članak

Stigao je novi modni trend, a obožavat će ga sve djevojke koje ujutro nemaju vremena za friziranje

Ako ste pomislili da je riječ o dugim trapez hlačama – varate se! Hit će, čini se, biti traperice ravnog kroja koje sežu nešto iznad kosti kukova.

– Iako još uvijek volimo traperice visokog struka, nešto je jako zanimljivo u trapericama koje ‘sjede’ nešto niže, taman iznad kosti kuka i imaju potpuno ravne nogavice. Ne govorimo o super-plitkim trapericama iz prošlosti ispod kojih ste morali nositi posebno donje rublje, velika je razlika. Ove niže spuštene traperice su moderne i laskaju figuri te ‘leže’ na bokovima i nisu pretijesne. U njima izgledate neopterećeno i opušteno, to je tip traperica koje možete nositi čitav dan bez obzira na to što tijekom dana radite, riječi su Kelly Urban i Misty Zollars, osnivačica brenda traperica Amo.

Duboko smo zakoračili u sezonu popusta i rasprodaja pa ako ste slijepi pratitelji trendova ili samo želite udobnije traperice, ovi dani su prilika da za malo novca obnovite svoju garderobu.

https://www.instagram.com/p/BrhpktOBFj7/

https://www.instagram.com/p/BqdA-1MAb-j/

https://www.instagram.com/p/BsDEWm3hVRP/

https://www.instagram.com/p/BqhisukFUL3/