Pretraga

Žene prije upuštanja u seks potroše prosječno šest sati na uljepšavanje

A- A+

Brand donjeg rublja Bluebella proveo je istraživanje na tisuću žena te su došli do spoznaje kako žene prilikom uređivanja za prvi seks s novim partnerom utroše prosječno šest sati.

Kada žene promijene partnera, prije prvog seksa s novim izabranikom svaka više pazi na svoj izgled. Prema rezultatima studije koju je na tisuću žena proveo brand donjeg rublja Bluebella, prosječno na uljepšavanje prije seksa pripadnice nježnijeg spola potroše šest sati, piše Daily Mail.

Izdvojeni članak

Evo što je za 74 posto žena bolje od seksa

Šest sati priprema za prvi seks

U navedenih šest sati spadaju depilacija, piling kao i odabir savršenog donjeg rublja. Čak trećina ispitanica prije prvog seksa s novim partnerom radi piling, 32 posto ih odlazi u solarij, a 76 posto ispitanica želi izgledati savršeno prilikomm prvog seksa pa odlaze i u salone na frizuru.

Polovici pripadnica nježnijeg spola najvažniji korak u uljepšavanju svakako je depilacija. Kad je u pitanju donje rublje, dvije trećine žena kupuju novo, a 37 posto ih ističe da nikad ne bi obukle iste gaćice koje su nosile prilikom seksualnog odnosa s bivšim ljubavnicima. Ekstremniji slučajevi čak kupuju i novu posteljinu.

Izdvojeni članak

Šokantno: Studenti bi se radije odrekli seksa i hrane nego tehnologije! Evo koliko su zapravo ‘navučeni’ na mobitele

Paze što jedu, ali i na konzumaciju svojih partnera

– Prvi seks za žene je jako bitan korakom u vezi, stoga nije čudno što
žele da sve bude savršeno. Zbog toga se toliko trude da i one izgledaju
najbolje što mogu. Većina muškaraca možda neće primijetiti manikuru, ali
žene se zbog nje osjećaju bolje i imaju više samopouzdanja, izjavila je
osnivačica poznatog branda za donje rublje Emily Bendell.

Uz navedene tretmane, mnoge paze i što jedu. Primjerice izbjegavaju ugljikohidrate kako bi im trbuh što ravniji bio, no paze i na to što konzumira njihov novi partner. Budući da ne žele da išta uništi savršeno isplaniranu večer, brinu oko toga da muškarci ne popiju previše alkohola.