Pretraga

Za djetinjstvo van bolnice: Humanitarni koncert na Medicinskom za pomoć mališanima i uređenje dječje klinike

A- A+

Humanitarni koncert ‘Za djetinjstvo van bolnice’ sutra navečer će se održati na Medicinskom fakultetu u Splitu. Na Šoltanskoj 2 od 18.30 prisutne će zabavljati Hari Rončević, The Rajner’s Orchestra te brojni učenici i plesači, a sve za plemenitu svrhu. Cilj je koncerta prikupiti novčana sredstva za uređenje ambulante Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, a preporučena cijena ulaznice za koncert je 20 kuna. Donacije će se prikupljati i putem “donacijskih kutijica” ispred ulaza u amfiteatar Medicinskog, a osim toga moguće je uplatiti donaciju i na račun koji možete naći pri dnu teksta.

Foto: Službena stranica Sveučilišta u Splitu

Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu i Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit sutra navečer organiziraju humanitarni koncert ‘Za djetinjstvo van bolnice’. Tim koncertom žele dati svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split kako bi mališanima osigurali što ugodniji boravak u bolnici.

Prisutne će zabavljati i Hari Rončević

Koncert počinje sutra, 29.6. u 18.30 na splitskoj Medicini (Šoltanska 2), a prisutne će, među ostalima zabavljati Hari Rončević, The Rajner’s Orchestra, učenici srednjih škola u Splitu, plesači Hrvatskog narodnog kazališta. Svojim nastupom njima će se pridružiti Ana Malovan, studentica Umjetničke akademije u Splitu te pobjednik regonalnog glazbenog showa Roko Blažević.

– Cilj koncerta je prikupiti novčana sredstva za uređenje ambulante Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, ‘preporučena’ cijena karte za koncert je 20 kuna, a moći će se kupiti na samom ulazu u amfiteatar na dan koncerta. Također, donacije će se prikupljati i putem “donacijskih kutijica” ispred ulaza u amfiteatar Medicinskog fakulteta u Splitu, ističu organizatori.

Osim toga, moguće je uplatiti i donaciju na IBAN računa: HR1210010051863000160, Model 65, Poziv na broj 7595-035-26418-503000, Opis: Za uređenje ambulante Zavoda za gastroenterologiju i nefrologiju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.