Pretraga

Dvoumite li se još oko studija, ovaj online događaj mogao bi vam pomoći u odluci

A- A+

Sve koji još nisu donijeli konačnu odluku o upisu studija, Sveučilište u Puli poziva na koristan online događaj. U utorak, 11. srpnja organiziraju otvoreni sat o online studijima na kojem će predstaviti svoje online studije Primijenjene ekonomije i Informatike. Imat ćete priliku poslušati tri predavanja u trajanju od pet minuta, a potom i postaviti pitanja profesorima o svemu što vas o studijima zanima.

osoba tipka na laptop

Otvoreni sat o online studijima može vam pomoći u donošenju odluke o studiju | Foto: Unsplash

Ako se još uvijek dvoumite oko studija, a zanimaju vas informatika ili ekonomija, zašto odgovore na pitanja koja vas muče ne biste dobili direktno od profesora? Sveučilište u Puli organizira događaj na kojem ćete moći upravo to.

Riječ je o Otvorenom satu u online studijima koji će se održati 11. srpnja 2023 godine, s početkom u 17 i završetkom u 19 sati. Putem ovog virtualnog informativnog sata potencijalni će studenti imati priliku poslušati tri kratka predavanja, svako u trajanju od 5 minuta, tijekom kojih će čelnici Fakulteta i Sveučilišta predstaviti studije. Nakon predavanja zainteresirani će moći postavljati pitanja koja ih interesiraju, a u pogledu novih studija.

Predstavit će dva nova online studija

Novi studij Informatike na Fakultetu informatike u Puli izvodi se u potpunosti online, a riječ je o jedinom takvom programu Informatike u Hrvatskoj. Studenti će učiti programirati u programskim jezicima budućnosti, a uz web i mobile development te data science, radit će i s umjetnom inteligencijom, blockchain tehnologijom, Internetom stvari i robotikom. Osim online predavanja i vježbi, studentima su osigurali stručnu praksu, gostujuća predavanja, a imat će i mogućnost uključiti se u znanstvene i stručne projekte na kojima Sveučilište sudjeluje.

Online studij Primijenjene ekonomije nastao je prilagodbom već postojećeg, redovnog studija Primijenjene ekonomije na Fakultetu ekonomije i turizma dr. Mijo Mirković u Puli. Sva predavanja, komunikacija i zadaci posve su digitalizirani. Budući da se studij izvodi kao izvanredan, studenti će moći sami birati kada će slušati predavanja i ispunjavati svoje obveze.

Kako se prijaviti na Otvoreni sat?

Svi koji su zainteresirani za studij Primijenjene ekonomije i žele sudjelovati na otvorenom satu, trebaju se javiti na mail: [email protected]. Svi koje zanima online studij Informatike, prijavu šalju na mail: [email protected].

Otvoreni sat održat će se putem platforme Zoom, a nakon prijave ćete mu moći pristupiti putem ove poveznice.