Pretraga

Zanima te online studij, ali imaš brdo pitanja? Na ovom događaju dobit ćeš sve odgovore

A- A+

Umjesto “klasičnog” studiranja, razmišljaš o upisu online studija, ali imaš tisuću i jedno pitanje oko toga kako takvo studiranje funkcionira? Prijavi se na virtualni otvoreni sat kojeg organizira Sveučilište u Puli na kojem ćeš dobiti sve odgovore. U Puli možeš upisati online studije iz Informatike i Primijenjene ekonomije pa ćeš čuti više o njima. Otvoreni sat održat će se 5. rujna.

online predavanje

Sveučilište u Puli organizira online predavanje na kojem ćete moći saznati sve što vas zanima o njihovim studijima | Foto: Unsplash

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli organizira online otvoreni sat o online studijima. Putem ovog virtualnog informativnog sata potencijalni će studenti imati priliku poslušati kratko predavanje te će nakon predavanja moći postavljati pitanja koja ih interesiraju u vezi novih studija.

Online sat na platformi Zoom održat će se 5. rujna 2023. s početkom u 17 sati, a priključiti se možete preko poveznice. Meeting ID poziva je 856 7128 0557, a lozinka 384997.

Svakako valja napomenuti da, ukoliko želite prisustvovati satu, svakako se prije javite e-mailom. Svi zainteresirani za primijenjenu ekonomiju javljaju se na e-mail: [email protected], dok se zainteresirani za online studij informatike javljaju na e-mail: [email protected].