Pretraga

Faks organizira konferenciju za sve mlade koji se trebaju zaposliti ili razmišljaju o unaprjeđenju karijere

A- A+

Pronalazak odgovarajućeg posla, promjena posla ili razvoj i unaprjeđenje karijere procesi su kroz koje prolazi svaka odrasla osoba i nisu nimalo jednostavni. Za sve takve Fakultet ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković’ (FET) organizira online konferenciju FET – Business Insights.

Foto: Unsplash

U tjednu od 17. do 21. siječnja 2022. godine na Fakultetu ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković’ (FET) održava se stručna konferencija pod nazivom FET – Business Insights. Riječ je o jednoj od aktivnosti kojima se FET uključio u ostvarivanje ishoda EU projekta Stručnom praksom do ranog razvoja karijere čiji je nositelj Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, a koji ima za cilj dodatno osnažiti suradnju Sveučilišta i gospodarstvenika kako bi studenti usvojili odgovarajuće stručne kompetencije i prije stupanja na tržište rada.

– Konferencija je otvorena za javnost, a primarno je namijenjena mladim osobama koje razmišljaju o (novom) zaposlenju, razvoju i unaprjeđenju karijere, stručnom usavršavanju ili upisu na preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij. Kroz sedam okruglih stolova ili panel izlaganja na kojima će sudjelovati renomirani stručnjaci iz prakse i akademske zajednice, na zanimljiv i pristupačan način prikazat će se i raspraviti odabrane teme iz poslovnog okruženja, piše u priopćenju FET-a.

Konferencija se održava isključivo u virtualnom okruženju, putem platforme Zoom te joj mogu pristupiti svi koje zanimaju sljedeće teme iz poslovne prakse:

Program konferencije možete vidjeti u nastavku, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [335.19 KB]