Pretraga

Inspekcija u menzi SC-a otkrila: Crvi su bili prisutni i u drugim, zapakiranim vrećicama juhe

A- A+

Nakon što je student u menzi Studentskog centra prijavio da je pronašao crva u juhi, u restoran je odmah poslan inspekcijski nadzor koji je otkrio da su crvi bili prisutni i u ostalim originalno zapakiranim vrećicama juhe istog proizvođača. Iz SC-a su poručili kako je navedena namirnica sada povučena iz svih skladišta i kuhinja Studentskog centra u Zagrebu.

studentska menza u SC-u i slika juheu kojoj je crv

Foto: srednja.hr | Privatna arhiva

Hitan inspekcijski nadzor, koji je poslan u menzu SC-a nakon što je student prijavio da je pronašao crva u juhi, otkrio je šokantnu stvar – crvi su bili prisutni i u drugim originalno zapakiranim vrećicama proizvođača juhe.

– Odmah po primitku analiza, ravnatelj Mirko Bošnjak naložio je da se navedena namirnica povuče iz svih skladišta i kuhinja Studentskog centra u Zagrebu te da se ista pripremi za povrat dobavljaču. Iz prethodno navedenog razvidno je da se u ovom slučaju ne radi o propustima osoblja Studentskog centra u Zagrebu, nego je do propusta došlo na strani proizvođača navedene juhe, priopćili su iz SC-a u Zagrebu.

Izdvojeni članak
Student je u juhi posluženoj u menzi SC-a pronašao crva

Par dana nakon crva u đuveču studenti pronašli jednog i u – juhi: Iz SC-a ne znaju kako je tamo dospio

Studentski centar ispričava se studentu na neugodnosti koju je doživio u restoranu, a svim ostalim studentima poručuju kako je važno da se ovakve stvari prijavljuju. Kako stoji na stranici SC-a, ako studenti nisu zadovoljni kvalitetom obroka ili usluge odmah možete poslati svoju pritužbu na mail [email protected].

Također, važno je da sačuvate račun kako bi se znala točna lokacija i vrijeme konzumiranja studentskog obroka, kao i kako bi se znalo o kojem se točno obroku radilo, ali i kako bi se provjerilo imate li svoju iksicu.

– Prigovor studenata odmah na licu mjesta olakšava nam cijeli proces, vjerodostojan je i isti nitko ne može dovesti u pitanje, poručili su iz SC-a.