Pretraga

Jedno sveučilište već ima privremene rezultate natječaja za stipendije: Provjerite jeste li dobili

A- A+

Sveučilište u Rijeci objavilo je privremene rezultate i rang liste natječaja za stipendije za izvrsnost. Stotinjak dobitnika koliko ih je navedeno u prvoj odluci nisu konačni dobitnici. Počinje teći rok za prigovore i situacija se još uvijek može promijeniti.

stipendija

Foto: srednja.hr

Sveučilište u Rijeci tijekom prošlog je mjeseca raspisalo natječaj za dodjelu 100 stipendija za izvrsnost svojim studentima, a sada su izašli prvi rezultati tog natječaja.

Izdvojeni članak
stipendije studenti

Pozor, studenti: Istječe najvažniji rok za sve koji žele STEM stipendiju

Evo tko su dobitnici

Najviše trideset posto tih stipendija ide studentima prve godine, a prijaviti su se mogli svi koji redovno studiraju na stručnim i sveučilišnim, preddiplomskim, diplomskim i integriranim studijima riječkog sveučilišta i pripadajućih fakulteta.

Sveučilište u Rijeci u ponedjeljak je, 7. studenog, objavilo privremenu listu studenata koji su dobitnici stipendije za izvrsnost u akademskoj godini 2022./2023. Tablicu s imenima dobitnika možete pogledati u dokumentu koji prilažemo ispod. Napominjemo, ako vam se dokument ne prikazuje, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Rok za prigovore traje još tjedan dana

Kandidati koji su se natjecali, ali nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku od 8 dana od objave privremene rang liste podnijeti pisani prigovor, odnosno do utorka 15. studenog, uključujući i taj dan. Pisane prigovore promatrat će Evaluacijski odbor kojemu se prigovori podnose na adresu [email protected]. Sve prigovore zaprimljene u roku taj će odbor razmotriti pa u roku od 15 dana podnositelju dostaviti obrazloženi odgovor, također putem maila.

Odluka Evaluacijskog odbora u odgovoru na prigovor je konačna. Kandidat s privremene rang-liste koji želi povući svoju prijavu, stoji u tekstu natječaja stipendije, to može učiniti najkasnije do isteka roka za prigovor.

Na temelju prihvaćenih prigovora, Evaluacijski odbor će utvrditi konačnu rang-listu dobitnika stipendija za izvrsnost te istu uputiti Senatu Sveučilišta u Rijeci koji donosi konačnu odluku. Konačna odluka Senata o dodjeli stipendija za izvrsnost bit će objavljena na mrežnim stranicama riječkog sveučilišta.