Pretraga

Kakva tuga, preminuo student zagrebačkog faksa: ‘Pamtit ćemo ga kao marljivog i dragog kolegu’

A- A+

Hodnicima Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS) zavladala je tuga. Kako je priopćeno s HKS-a, preminuo je student treće godine Filip Pločkinjić.

Foto: Unsplash/www.unicath.hr

– Primili smo tužnu vijest da je 25. srpnja iznenada preminuo Filip Pločkinjić, student treće godine preddiplomskog sveučilišnog studija komunikologije, stoji u uvodu jučerašnje objave Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Izrazili su sućut roditeljima i obitelji, kao i svim studenticama i studentima komunikologije i profesorima koji su se tijekom studija susretali s Filipom.

– U znak žalosti zastave su na zgradi Hrvatskog katoličkog sveučilišta spuštene na pola koplja. Kolegu Pločkinjića pamtit ćemo kao marljivog studenta komunikologije i dragog kolegu, poručuju s HKS-a.

Ispod objave HKS-a na društvenim mrežama mogu se pročitati poruke saučešća, a jednu od njih uputila je i Filipova poznanica.

– Dragi Filipe, dijete drago! Poznajem te od najranijeg djetinjstva i sve tvoje kateterizacije i operacije na Kardiologiji KBC-a Zagreb. Sudbina i dragi Bog su te htjeli k sebi, a moje srce i duša te nikada neće zaboraviti Iskrena sućut dragim ti roditeljima kao i cijeloj ožalošćenoj obitelji. Počivaj u miru Božjem anđele, jedna je od niza oproštajnih poruka.