Pretraga

Katolički studenti imaju pravo na besplatan smještaj u domu u Zagrebu: Prijave već počele

A- A+

Hrvatska provincija svetog Jeronima franjevaca konventualaca raspisala je Natječaj za besplatni smještaj studenata u Domu sv. Antuna Padovanskoga u Zagrebu za akademsku godinu 2019./2020. Smještaj je namijenjen isključivo mladićima, katoličkim studentima svih fakulteta. Prijave se primaju do 19. kolovoza.

Križ foto: Pixabay.com

Natječaj za besplatni smještaj u Domu sv. Antuna Padovasnkoga namijenjen je isključivo muškim studentima katolicima. Prednost će imati kandidati slabijeg imovinskog stanja i boljeg prosjeka ocjena, iz obitelji s brojnijom djecom, koji već ne uživaju studentsku stipendiju, ili neku drugu financijsku pomoć slične kategorije.

Izdvojeni članak

Provjerite koja se zanimanja u 2019. dodatno boduju na natječaju za studentski dom

Pijave na natječaj moguće su do 19. kolovoza, a potrebno je priložiti pisanu molbu s obrazloženjem zbog čega kandidat traži smještaj u Domu sv. Antuna Padovanskoga.

Slabo imovinsko stanje u obitelji potrebno je potkrijepiti potvrdom socijalnog ureda. Potrebno je, također, priložiti pismenu preporuku vlastitog župnika koji poznaje kandidata s jamstvom da je kandidat praktični vjernik; presliku osobne iskaznice; krsnog lista; rodnog lista; domovnice; maturalne svjedodžbe; potvrdu o upisanom fakultetu; potvrde i priznanja o sudjelovanju na natjecanjima na svim razinama i postignuta priznanja i nagrade (ako ih kandidat ima) kao i potvrde ili preporuke od nadležnih osoba i institucija za one koji su u posljednjih 12 mjeseci obavljali volonterski rad.

Uvjet za produženje boravka u Domu sv. Antuna za narednu godinu jest potvrda da je student u ljetnom ispitnom roku položio sve ispite iz protekle godine.

Prijave se šalju na adresu: Dom sv. Antuna Padovanskoga (za natječaj), Sveti Duh 33, 10 000 Zagreb

Rezultati natječaja bit će objavljeni na internetskim stranicama www.ofmconv.hr i www.veritas.hr početkom rujna.