Pretraga

Krenule brucošijade, brojne se održavaju već ovaj tjedan: Evo gdje se sve može partijati

A- A+

Svaki početak je težak pa tako i prelazak iz srednje u osnovnu školu. Dolazak na studij, pogotovo za one koji radi toga sele u drugi grad, velika je životna prekretnica. Kako bi im to bio manji šok, ali i u znak dobrodošlice, stariji studenti novima organiziraju brucošijade.

Foto: Unsplash

Brucošijade – tradicionalni partiji dobrodošlice koje stariji studenti organiziraju za one prvih godina, kreću već ovoga tjedna. Potražili smo koji su studentski predstavnici svoje već najavili i donosimo detalje za svaku za sada najavljenu.

Humanitarna brucošijada na Kampusu u Splitu – 12. listopada

U srijedu, 12. listopada u sklopu volonterske akcije ’72 sata bez kompromisa’ na Kampusu u Splitu održat će se humanitarna brucošijada, a prikupljena sredstva donirat će se za potrebe Petrinje. Mjesto radnje je restoran Kampus, a početak je u 21 sat. Preporučena donacija za ulaz je 20 kuna, a nastupaju i neka poznata imena, među ostalim – Giuliano, Klapa Cambi, Petar Dragojević.

Brucošijada ZVU-a – 13. listopada

Studentski zbor Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu organizira brucošijadu ZVU-a u četvrtak, 13. studenog u Clubu Roko, a nastupa Dj SWEN. Ulaznice se prodaju preko predstavnika godina i Studentskoga zbora po cijeni od 20 kn u pretprodaji te 40 kn na ulazu.

– Dođite i zabavite se s ekipom s faksa i uz čašu u zraku uplovimo u još jednu uspješnu akademsku godinu. Očekujemo vas u što većem broju, poručuju organizatori.

Brucošijada Pravnog fakulteta u Rijeci – 13. listopada

Ovoga četvrtka održava se i brucošijada studenata Pravnog fakulteta u Rijeci. Mjesto radnje je Klub Crkva, nastupa DJ Dugina G, početak događaja je u 21 sat, a ulaznica košta 30 kuna.

– Neka ova godina bude još i bolja od prošle u kojoj smo stvorili puno zajedničkih uspomena studentskim četvrtkom, poručuju organizatori iz Studentskog zbora Pravnog.

Brucošijada FERIT-a – 13. listopada

Brucošijada studenata osječkog Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija održat će se u Osječkoj Pivnici 13. listopada od 20 sati.

– Kao što znate FERIT ima najveće i najbolje partije u gradu. S obzirom da nas je prethodnih godina pandemija zaustavila da to sve dignemo na još veću razinu ove godine vraćamo se na staro, a nekima i novo, najavljuju iz Studentskog zbora.

Upad je 10 kuna (1,33€) kao donacija za Zbor, a zauzvrat je osigurana tombola. Nastupat će  DJ Sanse i DJ Andy Boy, a u podrumu će se puštati trash.

Brucošijada studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu – 15. listopada

Brucošijadu studenata Ekonomskog fakulteta organizira Hrvatska studentska asocijacija (HSA), a ove godine održava se 15. listopada u Kineskom paviljonu na Zagrebačkom velesajmu. Kako je priopćeno iz Hrvatske studentske asocijacije, organizatori donose razne novitete kao što je veći broj DJ-a koji će nastupati na stageu svjetske kvalitete. Početak događaja je u 22 sata, cijena obične ulaznice je 40 kuna, a VIP 50 kuna.

– Ovogodišnja brucošijada Ekonomskog fakulteta dolazi s nekim novitetima koji bi potencijalnim gostima mogli biti itekako zanimljivi. Među spomenutim novitetima ističe se lokacija same brucošijade koja nakon puno godina iza sebe ostavlja scenu gradskih klubova i seli u Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma kako bi se utažila želja za ‘kartom više’. Za zabavni dio programa pobrinuti će se više DJ-a u čijim će repertoaru i oni najzahtjevniji pronaći nešto po svom ukusu, piše u priopćenju HSA.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HrvatskaStudentskaAsocijacija (@hsa_hr)

Brucošijada Odjela za biotehnologiju u Rijeci – 20. listopada

Udruga studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci organizira svoju brucošijadu u Klubu Crkva u Rijeci, a nastupa DJ Dugina G. Ova se brucošijada održava 20. listopada s početkom u 21 sat, a ulaz košta 30 kuna.

Brucošijada Algebre – 4. studenog

Studenti Algebre i njihovi gosti ove godine partijaju uz Kuku$ i Buntai. Brucošijada Algebre održava se u petak 4. studenog u Sax! Klubu od 21.00 sat.

– Već dobro poznati i omiljeni Kuku$i kojeg čine Iso miki, Hilj$on Mandela i Goca R.I.P fleksat će svojim starim hitovima i novijim stvarima, a u večer će nas modernim “dirty south” trapom uvesti ekipa Buntai (¥ung Bude, Boki i DeepSix). Ako ti ni to nije dosta, nema veze – ostajemo do kraja večeri uz Resident DJ Filipa, piše u priopćenju organizatora.

Cijena ulaznice za brucoše Algebre je 40 kuna, a za ostale 70 kuna. Kod za promotivne cijene ulaznica za brucoše i studente Algebre nalazi se u Infoeduci, a karte se mogu kupiti nabavi putem sustava Entrio.

Brucošijada srednja.hr – 7. studenog

Po prvi puta svoju brucošijadu organizira i portal srednja.hr.Ovim tulumom želimo s našim mladim čitateljima proslaviti 11. rođendan, ali i uvesti ih na najbolji način u novu akademsku godinu.

Brucošijada srednja.hr će se održati 4. studenog u Boogaloo Zagreb na dva floora
Brucošijada će se odvijati na dva floora:

main floor – 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće. DJ Indy
trash floor – DJ Kiki B. i DJ SIN

Ulaznice su u prodaji, a možete ih do 7. listopada nabaviti po cijeni od 70 kuna / 9,29€, a na dan koncerta, ako ostane još ulaznica, moći će se kupiti na ulazu po cijeni od 90 kuna / 11,95€. Ulaznice možete nabaviti na linku.

Izvođače ćemo ugostiti u našem podcastu, a već danas na žuti kauč zasjeli su Iggy Biznis i Džoni Paranoja poznatiji kao 2kitice. Podcast pogledajte u nastavku:

Brucifer, brucošijada FER-a – 12. studenog

Brucifer, brucošijada FER-a održava se u subotu 12. studenog na hodnicima FER-a i slavi svoj 40. rođendan. Ove godine će ugostiti 16 izvođača na tri različita stagea. Posjetitelje već tradicionalno očekuju i projekcije filmova u kinu te nezaboravni strani i domaći hitovi na KSET Caffeu. Objavljeni line up čine TBF, Z++, Porto Morto, Prazna Lepinja, Mašinko, Filip Motovunski, Podočnjaci, Klinika Denisa Kataneca, KOIKOI, Fire in Cairo i Skotni Vrag.

Regularne ulaznice prodaju se po cijeni od 80 kuna, a moguće ih je kupiti u KSET-u, Dirty Old Shopu i putem sustava Entrio. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.