Pretraga

Možda će vas iznenaditi, ali ovo su fotke s večere u jednoj menzi: Vrhunski meni za dvoje samo 15 EUR

A- A+

Još prije nekoliko godina Studentski centar u Splitu uveo je lijepu tradiciju za svoje studente. Svakog Valentinova menzu na Kampusu zatvore malo ranije kako bi pripremili posebnu večeru za parove. Tako je bio i sinoć. U atmosferi koje se ne bi posramili ni vrhunski restorani i hoteli zaljubljenim studentima poslužena su ukusna jela ne baš klasična za neku menzu, i to za samo 15 eura po paru.

Nakon što je u menzi na splitskom Kampusu održan Semafor party pod maskama, ovaj je studentski restoran u srijedu bio poprište još jednog zanimljivog događaja. Kao i prethodnih godina ondje je održana valentinovska večera u prekrasnom ambijentu uz ukusna jela.

– Mjesta na večeri su rezervirana u svega par sati od objave na društvenim mrežama, a svoje je mjesto osiguralo 45 najbržih parova. Restoran je zaodjenut u romantično ruho s prigušenim svjetlima, mnoštvom crvenih srcolikih balona i raskošnim svijećnjacima. S obzirom na to da je Valentinovo ove godine palo na Čistu srijedu, tj. na dan početka korizme, studentima je poslužen riblji/vegetarijanski meni u tri slijeda. Brige pri odabiru su bile slatke. Za predjelo kanapei s lososom i kozicama ili paštete od tune, povrća i slanutka, za glavno jelo istarski fuži s tartufima, njoki s kozicama ili rižoto od povrća, a za deset popularni kolač Kruška koji se poslužuje samo u ekskluzivnim restoranima ili Ferrero fingers za one koji su skloniji čokoladnim slasticama, priopćeno je iz Studentskog centra u Splitu.

A osim uživancije u prekrasnom ambijentu i finoj hrani, parovi su mogli i zaplesati uz glazbu uživo. Inače, cijena večere za studente uz iksicu iznosila je svega 15 eura po paru.