Pretraga

Ovo su najplaćeniji studentski poslovi koje možete raditi preko SC-a

A- A+

Kao i proteklih tjedana i ovoga vam donosimo oglase za neke od studentskih poslova s višom satnicom. U ovome tjednu traže se zaposlenici raznih profila, a satnica iznosi od 30 do 55 kuna.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

SC Zagreb

Poduka iz engleskog jezika 

Izdvojeni članak

Maturant ste i želite raditi studentski posao? Doznajte što vam sve treba za to prvo učlanjenje u student servis

Traže se studenti/ce anglistike, učiteljskog ili odgajateljskog studija koji izvrsno vladaju engleskim jezikom te žele podučavati engleski jezik za poduku iz engleskog jezika za djecu prema Helen Doron metodi.

Satnica iznosi 55 kuna. Radi se od ponedjeljka do petka od 12 do 20 sati ili prema dogovoru u školskoj godini 2019./2020. Mjesto rada je Trnje u Zagrebu.

Potrebno je odlično vladanje engleskim jezikom, komunikativnost, kreativnost, poznavanje rada na računalu. Prednost imaju apsolventi ili studenti viših godina koji su slobodni održavati nastavu tijekom cijele školske godine.

Životopis treba poslati na mail [email protected] i to na engleskom jeziku. Šifra poslodavca: 513083.

Pomoć u učenju

Privatna gimnazija i ekonomsko-informatička škola Futura traži studenta/icu za pomoć u učenju gradiva engleskog jezika za srednju školu. Posao se obavlja tijekom cijele školske godine, a početak je 4. studenog na adresi Budakova 1d. Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad) iznosi 50 kuna po školskom satu.  Radno vrijeme: prema rasporedu sati (otprilike između 12.45 i 15.15 sati svaki radni dan).

Traži se apsolvent/ica Filozofskog ili srodnog fakulteta, smjer anglistika ili srodni smjer, za pomoć u učenju gradiva engleskog jezika za srednju školu. Radi se o učenju s cijelim razrednim odjelom nakon redovne nastave prema materijalima koje nastavnik iz redovne nastave pripremi ili se piše domaća zadaća.

Prijava slanjem isključivo zamolbe i životopisa na [email protected].

SC Split

Prodajni predstavnik 

Izdvojeni članak

[Neobični kolegij] Studenti uče kako upravljati karijerom, a pritom i nezaposlenima traže posao

HGSPOT INFORMATIKA d.o.o traži 30 radnika za satnicu od 50 kuna.

Opis: Wiipmen prodajni savjetnici – oglas za studentski posao Tvoje karijerno putovanje počinje s Wiipom. Pridruži se dinamičnom i timu usmjerenom na rezultate te sudjeluj u promicanju vrijednosti Wiipa: slobode odabira, poticanja uključivosti u zajednici, isticanju jedinstvenosti i originalnosti te prosperitetnoj budućnosti. Studentsko putovanje u Wiip zajednici može započeti odmah s tvojom prijavom za posao na [email protected]. U naslovu adrese e-pošte navedite „Prijava za Wiipmena – studentski posao“. Iskoristi priliku i napreduj u korporativnoj sredini već kao student.

Traže se: Iskrenost, otvorenost i komunikativnost. Pravo na vlastiti studentski ugovor. Sklonost proaktivnosti i timskom radu. Izražene komunikacijske i prodajne vještine. Popularnost na društvenim mrežama je prednost.
Njihova dinamična okolina nudi: Fleksibilno radno vrijeme (ovisno o tvojim mogućnostima). Studentsku zaradu ovisno o trudu i uspješnosti rada. Moguće napredovanje u organizacijskoj okolini. Edukaciju za zaposlenika i konstantu potporu.
Obveze koje obuhvaća posao jesu: registracija korisnika na mrežne stranice, samostalno preuzimanje robe u Logističkom centru, odgovornost za preuzeta rješenja, financije te izvještavanje o prodaji na dnevnoj bazi.

Kontakt informacije: Đurđica Polović-01/6611-510
Napomena uz kontakt: Molimo da se javljaju na oglas, samo putem maila: [email protected]
Natječaj vrijedi do: 31.10.2019.

Demonstrator

Moj telekom d.o.o. traži 10 radnika za provođenje edukativnih radionica o sigurnijem sudjelovanju djece u prometu u okviru projekta Prometna Učilica (https://ucilica.skole.hr) s učenicima u osnovnim i srednjim školama na području grada. Posao uključuje odlazak u škole i održavanje interaktivnih predavanja i vježbi na računalima u informatičkim učionicama škola, prema prethodno dobivenim uputama, s obaveznim testiranjem djece kroz testove koji se nalaze na stranicama projekta https://ucilica.skole.hr. Tražimo komunikativne i odgovorne studente/ice završnih godina učiteljskog, filozofskog, informatičkog ili srodnih fakluteta za provođenje predavanja, odnosno radionica o sigurnijem sudjelovanju djece u prometu. Potrebno je poznavanje prometnih propisa, odgovarajuće pedagoške kompetencije i poznavanje rada na računalu.

Cijena rada je 35 kuna po satu.

Kontakt informacije: [email protected]
Napomena uz kontakt: Prijave isključivo na mail adresu: [email protected]

SC Rijeka

Provedba edukativnih radionica 

Izdvojeni članak

Studenti nam otkrili najgore scene s razgovora za posao

KABINET MARTIS OBRT ZA SAVJETOVANJE traži 2 studenta/ice u Rijeci za posao asistenta/ice za provedbu edukativnih radionica i pomoć pri ostvarivanju edukativnog programa djece od 4 do 10 godina. Početak obavljanja posla je 8. studenog, a radi se do 9. prosinca. Radno vrijeme je prilagodljivo, a satnica iznosi 40 kuna.

Tražene kompetencije: Najmanje prvostupnik/ca pedagogije, psihologije i srodnih studija.

Prijave se primaju na [email protected].

Poslovi čišćenja

SURGO j.d.o.o. za usluge i čišćenje traži čistač/icu, perač/icu za rad u Rijeci i okolici s pokrivenim putnim troškom. Cijena sata je 35 kuna, a rad noću, nedjeljom i blagdanom je uvećan za 50 posto. Radi se 8 sati dnevno, a početak rada je početkom studenog.

Prijave se zaprimaju na surgo.jdoo@gmail, 091 5299 587.

SC Osijek

Host/hostesa

MPG D.O.O. zapošljava studente/ice za posao hosta/hostese i to za promocije na eventima, caffe barovima na području Osijeka/Vinkovaca/Vukovara za satnicu od 45 kuna. Rad za internacionalnog klijenta na premium brandovima.
Potrebna znanja i vještine: komunikativnost, odgovornost
Radno vrijeme: 40-80h mjesečno, kontinuirano tijekom tjedna i vikenda i po dogovoru
Predviđen vremenski period rada: do kraja 2019.godine
Uvjet: Osobe koje žive isključivo u Osijeku
Prednost: Osobe koje posjeduju vozačku dozvolu „B“ kategorije
Ostalo:
– Fleksibilna dostupnost
– Početak rada 8.11.2019.
– Mogućnost rada na ugovor o radu ili preko vlastitoga SC ugovora
– U prijavi molim priložiti kratak CV
– Prijava isključivo putem maila: [email protected]
– Sve nepotpune prijave neće se uzeti u obzir
Razgovori za posao će se održavati u period 01.11.-06.11.2019.

Promotor/ica

SIZIS D.O.O. zapošljava 10 studente/ice članove studentskog servisa za posao PROMOTORA (M/Ž) prema sljedećim uvjetima:
-opis posla: podjela SIM kartica, objašnjavanje prednosti određene mobilne mreže
-cijena: 30 kuna po satu uz mogućnost ostvarivanja bonusa (ovisno o broju nadoplaćenih SIM kartica)
-mjesto rada: Osijek
-poslodavac osigurava edukaciju u Zagrebu, kartu plaća poslodavac
-prije edukacije obavezan je razgovor preko Skype-a
-razdoblje rada: 18.11. – 22.12.2019.
-radno vrijeme: 3-5 dana u tjednu ne računajući vikend u vremenu od 09:00 – 14:00h
-prijavnica za posao nalazi se na linku: http://sizis.hr
Prijavnica se šalje ISKLJUČIVO na e-mail [email protected] .
U Subject mail-a OBAVEZNO napisati: Kandidat za OSIJEK