Pretraga

Naša zvijezda upala na Akademiju u Sarajevu: Uskoro selim, sad sam u traženju stana

A- A+

Već sada se za Zagrepčanku Taru Thaller može reći kako je mlada nada hrvatskog glumišta. Iza sebe ima nekoliko značajnih uloga u serijama kao što su ‘Uspjeh’, ‘Pogrešan čovjek’ i ‘Čuvar dvorca’, a pojavila se i u filmovima ‘Koko: Ljubav ili smrt’ te ‘Ibiza’. Ovih je dana sa svojim Instagram pratiteljima podijelila radosnu vijest – upisala je Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Screenshot: hrti

Među tisućama onih koji su se ove jeseni upisivali na neki od studija, našla se i mlada Zagrepčanka Tara Thaller, koja je osim po svojim filmskim i televizijskim ulogama ostala zapamćena kao kandidatkinja posljednje sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Nakon više od 15 godina Tara uspjela nagovoriti Dina da otpjeva ‘Ti si moja prva ljubav’

Tara je ovoga vikenda putem Instagrama podijelila vijest kako je upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu. Inače, Tara je već jednom pokušala upisati akademiju, ali joj to nije pošlo za rukom. No, od tog plana nije odustala.

– Na kraju nisam odlučila hoću li se prijaviti na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu pa se nisam ni stigla prijaviti. Kad sam bila na filmskom festivalu u Sarajevu srela sam brojne studente koji su imali samo riječi hvale o njihovoj akademiji. Sinulo mi je da se imam vremena prijaviti, spremiti i da nemam što za izgubiti, što je na kraju tako i ispalo, kazala je Tara za 24sata.hr.

Ovih dana ima iste okupacije kao i brojni drugi studenti.

– Selim se u Sarajevo i to dosta brzo. Trenutno sam u traženju stana kojeg ću dijeliti s cimericom, kazala je za 24sata.hr.

Dodaje, glumački angažman sada će ostaviti po strani jer prve dvije godine ima zabranu snimanja. No zaključuje, opcija zamrzavanja godine postoji i na toj Akademiji, a da joj se ponudi velika uloga o tome bi razgovarala s komisijom na Akademiji.